August 26, 2009

Rahsia dah bocor.


Inilah harta karun paling latest yang gua jumpa. Lepas ni bole terus cincang kat belakang.


August 24, 2009

Selamat Berpuasa

Gua ucapkan selamat berpuasa kepada semua makhluk dimuka bumi yang tercemar ini.

Kepada bebudak Gore yg true, gore poser dan tak beberapa gore, lepas terawih, kita sambung cincang daging lagi! GGGGGGGGgggggggggrrrrrrrrr

Geng kumbang, stay original, lowered dan laju selalu! vroom vroom! jangan buat bising sangat area2 surau dan masjid tu. park kete jauh2 sikit.

August 19, 2009

Bug 'O' Rama 2009


^Rare!!! Split Oval '53 Ragtop.

^Rare lagi!! '66 VW Safari Bus!









Fuh minggu lepas gua letih gila.

Hari Selasa dan Rabu lepak dengan Dato Seri Najib

Hari Sabtu dan Ahad lepak dengan geng katak.
Seminggu volkswagen je... tak jalan kerja gua!!


August 17, 2009

Terbersalin

Seorang wanita muda telah ter'bersalin' di dalam sebuah lif. Dier pun malu macam nak giler dan tak mahu kuar dari lif itu. Pihak pengurusan bangunan pun memanggil polis, bomba dan psychologist untuk pujuk dier keluar. Psychologist tu pun cakap ler,

"Cik... keluar lah... aper nak dimalukan... perkara biase jer nih." Wanita muda yang terbersalin itu pun menjawab,

"Tak mau, tak mau, saya malu." Psychologist itu menambah, "Alah cik... tahun lepas saya ader 1 kes lagi teruk... pompuan tu beranak dalam longkang!!"

Mendengarkan kata-kata Psychologist tu jer, wanita muda tu terus meraung bagai nak giler lalu berkata, "Yang tu pun saya gak, uhwaaa..!!!"


--------------
kelakar kan??!! gelak la plizz.. wagawhgahgwahgwahagwa

FOR SALE!





Model tahun 1964
Sports Rim 16inci
Ragtop
Enjin 1.8 twin 40mm Weber Carburetors

Aircond takde, pasang sendiri.
kereta racing mana pakai aircond brader!



sapa ada berminat contact gua boleh bincang harga!

August 14, 2009

Yang penting ganteng bos!


Gua dengar cerita Jimbo seludup barang ni masuk m'sia.
Luorang gegar dialah try dapat harga wholesale.

August 12, 2009

Hujan batu dinegara sendiri


Berbanggalah anda mengibarkan jalur jalur gemilang!
-------------------
Hari ini gua ada event dengan Perdana Menteri Malaysia di Putrajaya!
Jangan lupa tengok TV live 1 hingga 2 PM.
CHECK IT OUT YO!!!

August 4, 2009

Display Setting

Gua baru beli monitor baru.
Susah betul nak cari wallpaper 1600 x 900 pixels

-----------
terasa macam cacat tengok blog gua ni tak tengah2.

August 1, 2009

Ada bran ke HELLEXISTS?

kalau berani main lagu ni la!

wa nak tengok teberak tak lu tarikkkkkkkkkk.