December 31, 2009

kelakar lah kau ini

After a good wank, sleepy, and right before I sleep. For some gotdamn reason, my brain recited this really really bad joke to me:

stranger: so 2008 is coming, what's your new year resolution?
me: same as last year
stranger: what was that then?
me: same as the year before it
stranger: ok, what was it?
me: same as the year before that one
stranger: what was it?
me: same as the year before that one too
stranger: it was?
me: same as.. (interrupted)
stranger: STFU! just fucking tell me what it is already!
me: actually.. it was 'nothing'
stranger: then why make a big deal about it with all the same as the year same as the year before bullshit you cunt!
me: cause I was tryna make something out of nothing
*stranger walks away

Funny? No? Okay?

December 16, 2009

Pagi itu pagi minggu

Pagi itu pagi minggu. Cuaca cukup sejuk sehingga mencapai takat suhu beku. Sebab itu saya tidak mandi pagi sebab air kolah jadi air batu dan air paip tidak mahu keluar sebab beku di dalam batang paip. Pagi itu saya bersarapan dengan keluarga di dalam unggun api kerana tidak tahan sejuk. Selepas itu emak saya mengajak saya menemaninya ke pasar. Tetapi saya tidak mahu.

Selepas emak menikam perut saya berkali-kali dengan garfu barulah saya bersetuju untuk mengikutnya.. Kami berjalan sejauh 120 kilometer kerana pasar itu letaknya 128 kilometer dari rumah.. Lagi 8 kilometer nak sampai pasar saya ternampak sebuah lori kontena meluru dengan laju dari arah belakang.

Dia melanggar emak saya.. Emak saya tercampak ke dalam gaung. Dia menjerit “Adoi!”. Lepas itu emak saya naik semula dan mengejar lori tersebut. Saya pun turut berlari di belakang emak saya kerana takut emak saya melanggar lori itu pula. Pemandu lori itu nampak kami mengejarnya. Dia pun memecut lebih laju iaitu sama dengan kelajuan cahaya. Kami pula terpaksa mengejar dengan lebih laju iaitu sama dengan dua kali ganda kelajuan cahaya. Emak saya dapat menerajang tayar depan lori itu. Lori itu terbabas dan melanggar pembahagi jalan lalu bertembung dengan sebuah feri. Feri itu terbelah dua.


Bersambung...

December 5, 2009

Sedang Ingin Bercinta

Kalau bercinta dengan awek orang luorang penah?
kalau bercinta dengan tunangan orang luorang penah?
kalau bercinta dengan bini orang luorang penah?

gua sekarang tengah nak try buat ekperimen dengan semua kategori diatas.

Lantak la laki dia sapa, kalau bini dia dah cair dengan gua, gua tak boleh buat apa brader!! lu servis tak bagus.

November 23, 2009

Barang Baik

Gua baru jumpa barang baik punya.
Luorang lek je.
Ini barang dah tak ada keluar kilang lagi.

November 20, 2009

Kekasih Cemburu Buta

Cemburu seringkali berlaku di kalangan orang yang sedang bercinta. Baik lelaki mahupun wanita, pasti akan berhadapan dengan situasi yang getir ini.

SETIAP kali berbicara mengenai cemburu, tentunya ramai yang menuding jari ke arah wanita. Padahal, baik lelaki mahupun wanita, pasti akan berhadapan dengan situasi yang sama.

Sukar untuk dipastikan sama ada cemburu si dia bertujuan untuk melindungi hubungan yang sekian lama dibina atau hanya sekadar mendatangkan masalah.

Tetapi, awas! jangan terlalu menjadi hamba cemburu, takut nanti anda pula yang merana. Intim minggu ini berkongsi 10 tanda-tanda cemburu buta yang mungkin di antaranya terbuku dalam hati dan sanubari si dia.

* Beremosi keterlaluan

Setiap minit dan jam, si dia pasti menelefon anda tanpa rasa jemu. Malah, si dia akan marah sekiranya anda tidak menjawab panggilan telefon atau tidak membalas mesej yang dihantarnya menerusi Khidmat Pesanan Ringkas (SMS).

* Sering melemparkan tuduhan

Si dia seringkali melemparkan tuduhan secara melulu terhadap anda tanpa mempunyai bukti yang kukuh. Keadaan berlaku sekiranya si dia mendapat tahu anda berada bersama rakan-rakan.

Sikap cemburunya yang keterlaluan menyebabkan dia lebih percaya bahawa anda sedang berdampingan dengan teman lelaki atau wanita lain, bukannya rakan taulan. Perbuatannya itu membuatkan dia berani melemparkan kata-kata kesat.

* Cuba mencari kesalahan anda

Sikap cemburu menjadi-jadi apabila si dia mula mengintip ke mana sahaja anda berada. Sama ada di pejabat mahupun di rumah, si dia sentiasa ingin tahu apa yang dilakukan setiap hari. Paling menjengkelkan, si dia cuba mencari kesalahan anda.

* Sanggup bunuh diri

Ucapan ‘bunuh diri’ sentiasa bermain di bibirnya. Si dia seringkali mengatakan ingin membunuh diri sekiranya cinta yang diberikan olehnya tidak berbalas, lebih-lebih lagi apabila anda memutuskan mahu meninggalkannya.

* Sentiasa ingin bersama

Setiap masa, si dia hanya mahukan anda berdampingan dengannya dan begitu marah sekiranya mendapat tahu anda keluar bersama rakan-rakan tanpa mengajaknya sekali. Perbuatannya itu menyebabkan rakan-rakan anda hampir terkena tempias perbuatannya itu.

* Anti sosial

Tidak dinafikan, anda seorang wanita atau lelaki yang mempunyai penampilan menarik. Si dia amat bimbang sekiranya ada lelaki atau wanita lain tertarik pada diri anda. Ini menyebabkan si dia tidak gemar berparti atau menghadiri majlis sosial yang dianjurkan rakan-rakan sepejabat. Takut nanti, anda terlepas daripada genggamannya.

* Wartawan dan polis

Sekiranya terdapat tindak tanduk anda yang mencurigakan, si dia akan menyoal anda seperti seorang anggota polis ataupun wartawan. Contohnya, ke mana anda pergi, dengan siapa, kenapa pergi ke sana atau balik pukul berapa.

* Suka buruk sangka

Biarpun anda mempunyai niat atau matlamat yang baik untuk menambah duit poket dengan bekerja lebih masa, namun baginya anda sekadar mahu berseronok dengan kawan-kawan atau semata-mata ingin mengambil kesempatan daripada alasan itu.

* Takut dipermainkan

Jangan terkejut apabila si dia mula berani menyelongkar dompet atau beg tangan anda untuk mencari bukti sama ada anda bermain kayu tiga atau bersikap lidah bercabang. Biarpun pada hakikatnya, anda tidak pernah mempunyai niat seburuk yang disangka itu.

* Pantang telefon berdering

Setiap kali telefon berbunyi, si dia akan merampas telefon daripada anda dan terus menjawab panggilan yang diterima. Paling memeranjatkan, si dia bertindak berani mematikan suis telefon, atas alasan bunyi deringan menganggu anda dan si dia sewaktu bersama.

Sekiranya anda telah berusaha sedaya upaya mengubah situasi ini tetapi pasangan tetap tidak dapat mengawal sikap cemburunya, kaunseling adalah jalan terakhir untuk menyelamatkan hubungan anda. Sekiranya masih berlarutan dan membebankan anda, jalan penyelesaian terbaik ialah memutuskan sahaja perhubungan.

Sumber: Kosmo!

November 14, 2009

Kalau Pungguk Rindukan Bulan

Bulan itu tidak berperasaan
Jauh benar untuk ketawa suka
Jauh pula untuk membenci rindu
Aku rupanya perasan sendiri.

Di saat bulan belum menjelma
aku hanya bisa bertenggek.
Biar apa yang terjadi
aku tetap setia menanti...

November 7, 2009

Masuk TV

Gua masuk TV brader!!
luorang nampak tak??
Gua pegang bendera merah hitam!
nak suruh orang riot baru nak dengar!!

November 2, 2009

Bakar line!

Gua panas!

ada gua langgar bangunan2 kat putrajaya tu nanti!!



Exhausted minds fucked up and masticated united shades mentally emasculated take all you need there is no such refuse lets make them bleed extinction turns them loose.

Life-drain your subhuman value a priceless comedity life-drain squeezed and eco-deboned poor uniformity!

October 20, 2009

Buasir!

Buasir adalah pembengkakan saluran darah dalam dubur akibat proses meneran kuat semasa buang air besar. Struktur itu membengkak, selepas beberapa lama, ia hilang sifat kekenyalannya lalu terjulur keluar dari lubang dubur. Faktor lain termasuk mengandung, keturunan, tua, sembelit dan cirit-birit.

Buasir boleh menbawa kesakitan kepada sesiapapun pada bila-bila masa, mana-mana tempat jua.
Tanda-tanda untuk buasir adalah berlainan untuk setiap individu. Dan anda mungkin pernah mengalami salah satu atau kesemua tanda-tanda ini.

-Pendarahan semasa menbuang air besar.
-Kegatalan pada lubang dubur.
-Rasa sakit yang berdenyut-denyutan.
-Gumpalan keras yang terkeluar dari dubur.
-Kesakitan atau ketidakselesaan semasa buang air besar.
-Kadang-kala merasa kesakitan yang kuat dari dubur.
-Perasaan gumpalan dalam dubur.

Terdapat 2 jenis buasir iaitu dalam dubur (buasir dalaman) atau luar daripada dubur (buasir luaran).

Bagaimanapun, buasir dalaman boleh terkeluar dari dubur dan menyebabkan sakit yang parah. Kedua-dua jenis buasir ini boleh berlaku secara berasingan atau serentak.

Menurut satu anggaran, lebih daripada 50% populasi dunia akan menghadapi masalah buasir bila menjangkau 30 tahun.

-------------

1 GORE!!!!!!

Screaming of Decapitated

October 9, 2009

3 Cokelat

Ibu Guru : "Topan, kalau kamu punya enam potong coklat dan ibu meminta tiga potong, berapa sisanya?"

Topan : "Enam, Bu Guru!"

Ibu Guru : "Salah, Topan. Yang betul tiga!"

Topan : "Tidak, Bu Guru. Tetap enam. Soalnya saya tidak akan memberikannya!"


----------------

Lucu kan??!!

September 3, 2009

Tiada pikir dua kali



Kesetiaan ku tidak berbelah bagi.

August 17, 2009

Terbersalin

Seorang wanita muda telah ter'bersalin' di dalam sebuah lif. Dier pun malu macam nak giler dan tak mahu kuar dari lif itu. Pihak pengurusan bangunan pun memanggil polis, bomba dan psychologist untuk pujuk dier keluar. Psychologist tu pun cakap ler,

"Cik... keluar lah... aper nak dimalukan... perkara biase jer nih." Wanita muda yang terbersalin itu pun menjawab,

"Tak mau, tak mau, saya malu." Psychologist itu menambah, "Alah cik... tahun lepas saya ader 1 kes lagi teruk... pompuan tu beranak dalam longkang!!"

Mendengarkan kata-kata Psychologist tu jer, wanita muda tu terus meraung bagai nak giler lalu berkata, "Yang tu pun saya gak, uhwaaa..!!!"


--------------
kelakar kan??!! gelak la plizz.. wagawhgahgwahgwahagwa

August 14, 2009

Yang penting ganteng bos!


Gua dengar cerita Jimbo seludup barang ni masuk m'sia.
Luorang gegar dialah try dapat harga wholesale.

August 12, 2009

Hujan batu dinegara sendiri


Berbanggalah anda mengibarkan jalur jalur gemilang!
-------------------
Hari ini gua ada event dengan Perdana Menteri Malaysia di Putrajaya!
Jangan lupa tengok TV live 1 hingga 2 PM.
CHECK IT OUT YO!!!

August 4, 2009

Display Setting

Gua baru beli monitor baru.
Susah betul nak cari wallpaper 1600 x 900 pixels

-----------
terasa macam cacat tengok blog gua ni tak tengah2.

August 1, 2009

Ada bran ke HELLEXISTS?

kalau berani main lagu ni la!

wa nak tengok teberak tak lu tarikkkkkkkkkk.

July 30, 2009

Sympatický to národ

Cikáni na Slovensku se perou o pitnou vodu

July 19, 2009

Tidak Bu!

Amir adalah anak seorang pejabat negara yang bertugas dalam bidang keuangan. Kebetulan, Amir pun merupakan bendahara di sekolahnya.

Suatu hari, ia ketahuan menggunakan uang kelas itu untuk keperluan pribadi. Dipanggillah ia ke ruang guru.

Guru: "Mengapa kau gunakan uang itu untuk kepentinganmu sendiri? Padahal itu kan uang milik temanmu! Apakah kau sedang terdesak?"

Amir: "Tidak, Bu..."

Guru: "Lalu mengapa? (Amir hanya terdiam.) Cepat katakan! Jika tidak, akan saya laporkan kepada ayahmu!!"

Amir: "Laporin aja, Bu ..., toh ayah saya yang mengajarkan saya."


----------------
Renung-renungkan pemimpin bangsa kita di masa hadapan...

July 18, 2009

Hipokrit Bintang Merah

Would I like to say thank you? For these millions tormented. For thousands maimed. No! I want to kill you. Now you act like nothing happened. Red flags like never flapped in winds. There's array of your peaaasant no more. You saluted from your pedestal. Concentration camps filled with the honorable. They were enemies of country and government only. They were not wanted witnesses of present time
So they've to live their lives in infamy and oblivion. Fictive actions incourt with predefined rules. Written by you - red stars hypocrites. They've no chance to save themselves.

Human's life...Gor you a valueless commodity!
I wish you the death, for that all!
I want to see tear drops of your pain!
Senile ruins facing the suffer!

July 15, 2009

Welcome to Thailand

Gua ingat nak bukak modeling agency la...

Banyak gadis2 berdarah manis dapat gua potong.. mmmm....

what say you?

July 8, 2009

Jika Bulan Mengambang..

pagi tadi aku takde bende nak buat so aku rasa cam nak keluar gi shopping complex yang aku tak pernah pergi. so aku mandi sabun elok elok then aku basuh muka guna pencuci muka gila vogue gtew haha tapi tetap ada hitam hitam kat muka aku yang menyerupai tatoo mike tyson x bol bels tol. apa lah nasib orang yang dulu underestimate power matahari. oh sebelum tuh saperti biasa layan berak jap. mungkin anda tak tahu tapi taik saya nowadays tak banyak sangat, tapi dia padat, macam getah yang besar. colour dia pun agak pekat. kadang-kadang kelihatan seperti marijuana, kadang-kadang cam seaweed pun ada haha gila gemps. tapi certain times bontot still panas, macam kena microwave. oh anus ku defrosted.

lepas tuh aku gi lah shopping complex nih. tempat yang boleh dikatakan baru juga, dan agak ternama. aku masuk butik brand apa tah, pastuh aku pandang lah sini-sana sekali ada minah nih tegur aku YAW BITCH ASS WHATCHOO DOIN' HERE. aku pandang balik and daring habis kat dia, eh pastuh aku ketuk kepala jap, rupanya dia cakap "good morning sir, welcome to bla how may i help you", oh ok ok "just lookin' around, vato". lepas tuh aku look lah around. ada satu jacket old school nih yang menarik tapi gaji dah nak habes lah boss baru semalam beli kasut futsal baru yang dok gigit gigit kaki aku petang tadi. tapi petang lain cerita ini cerita pagi.

tapi aku round round tempat nih agak bosan, so aku gi luar kat tempat jual goreng pisang.

aku tanya akak tuh "kak camna dapat permit jual goreng pisang kat sini?"
akak tuh menjawab "mana ada permit dik, nih goreng pisang pirated?"

"aih, goreng pisang pun leh pirated?"

"biasa ah dik, adik pernah dengar peribahasa, pisang dibawa belayar?"
"ye"
"kitorang lah pirate yang curik pisang yang dibawa belaya tuh"
"oh yeke kak"
"ye lah dik"

"akak nih pandai jugak membuat cerita sambil memperbodoh-bodohkan saya ye kak..."
"biasa lah dik orang lama"
"sob sob sob"
"dah lah tuh dik janganlah menangis, nah akak kasi satu pisang goreng free"
"tanok saya nak goreng pisang original"

"eh goreng pisang ke pisang goreng, anyway dik, kalau kau nak sangat yang original pergi kat ezy video sana ada berlambak"
"macam pasar lambak?"
"tak kelakar"
"okay saya pergi"

tetapi apa yang akak pisang goreng tak tahu ialah, aku tak pergi pon. instead, aku pergi masuk kereta balik.

ingat nak menjauhkan diri dari city centre. pergi lah ke outskirts, sebab inner skirts haram dik kalu belum kahwin. uhuk uhum tengah kat traffic light ada mamat nih pandang slack semacam. aku pun pandang slack balik, hek eleh ingat muka kau tuh dah cukup chans. aku pun guna jari aku buat isyarat misai kat atas bibir aku semata-mata nak sindir kemisaian dia sebab misai dia memang agak tebal standard melayu. dia pulak dengan cukup bold nye buat isyarat takde misai kat misai dia untuk menyindir ke-lack of facial hair aku. ouch backfired haha. mak bengang mencanak-canak lah nih. terus mak keluar kereta

"lu nak apa melayu dah lama hidup?"
dia turun tingkap, "dah, 38 tahun dah"

"loyar buruk neh"
"tak buruk, tapi ada lah sedara mara yang keje loyar"

"nak kene penampar?"
"dengan jari jemari halus keperempuanan mu itu? oh please"

"abang nih kurang ajar ye"
"abang bukan lecturer dik"

"abang nih nak gadoh ke nak malukan saya depan orang orang yang tengah tengok sambil hon tak ings sebab kita tengah block jalan neh?"
"ha yeke diaorang tengah hon ke, abang pun tak sedar sebab suara awak merdu sangat"

"nyampah"
"YOU LOSE" (dengan suara ala-ala street fighter mixed with mortal kombat).

aku bengang masuk balik kereta rasa macam nak drive je kemana-mana membawa hati yang lara dan loser inih.

lenkali respect the moustache.

anyways, sebab aku dah rasa loser tahap lombong ke-7 aku balik rumah and aku tidur.

aku tidur dan tidur. tak memperdulikan masa ataupun time continuum.

tengah tidur tengah tengah malam aku terbangun berpeluh peluh.

sunyi gila doh suasana. aku tengok jap, pukul 1 petang. tapi kenapa bila aku bukak tingkap semua gelap. aku terus keluar dengan kaki ayam jalan atas tar. mana neighbour aku semua, kenapa sunyik, kenapa ada dua-tiga lampu kat bukit tuh, kenapa bukan dua-tiga kucing berlari mana nak sama si kucing belang. lampu tuh makin dekat makin dekat makin dekat. tiba-tiba aku terbaring, lepas tuh macam kredits masa mr. bean, dia suluh spotlight kat aku and aku ditarik ke atas.

masuk dalam u.f.o. sedap sedap je aku assume u.f.o. kan tah tah flying object yang identifiable ewah, tapi memang u.f.o. pun. anyway kat dalam tuh aku dah macam gelabah, diaorang semua keliling aku tengok aku, aku nak explain rupa diaorang tak ingat sangat samar-samar tapi apa yang pasti diaorang bukan macam dalam filem. diaorang lagi lawa dari manusia even. hidung diaorang lagi halus dan mancung, mata diaorang lagi comel, bentuk muka diaorang sangat refined dan lawa cam lamborghini. aku nak jatuh cinta pun tak buleh sebab siapalaaah aku iniii untuk meeemintal buih ops ahaks anyway diaorang tengok je. aku dah gelabah semacam berpeluh macam babi hutan yang tengah layan sauna.

"KORANG NAK BUAT ANAL PROBE KAPPA NEH?!?!?!?!?!?! gelabah ah neh!"

"..."

"3030 hkhuuk2380 32832u 3822h u20832 0880u32h j320832 23 032083 20823"
"oh cakap ah awal-awal"

"k32 y32 239-23 g 2 32932 79 23 3hg2k2u3u23hkaa"
"haha tuh ah pasal, memang camtuh doh, korang dah berapa lama sini?"

"3209 2j lij2ei 0e2 e029u 0e2u 2e0 02 2e"
"oh, memang, sini humid sket, tapi aku rasa okay je kalau dah biasa kan, takde hal lah weyh"

"kuhh 2308 32h3hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh"
"oh yeke, takde ah, muka korang lagi lawa-lawa dowh, tak bleh belah aku ingat korang nih seko-seko kang macam e.t. takpun aliens"

"231o 1o82 180 108 328 2o83 283o 32o8 32 32"
"wakuhgeuakhghkaehgkauga"

"812 18 198 h uukh ek 38 382 3208 380 3208 3208 031 xc"
"oh takde ah, aku kat bilik tadi tengah pasang lagu kat winamp, pastuh layan blues, kata melayu kan mesti ah layan blues, layan emo, semua ah layan sampai lebams, sekali korang leh abduct aku what the heck, tapi you guys are okay"

"2"
"jap jap, cakap pelan pelan panjang sangat tuh susah adik nak digest"

"3"
"oh jap jap, masa mula-mula tuh tak faham explain balik"

"g"
"gosip intergalactic gila gemps korang bawak nih, tapi macamana buleh jadi macam tuh?"

"h"
"ler, ye ke, okay kalau tuh yang korang nak dari aku, terimalah sebagai sign of friendship"

aku bagilah apa yang diaorang nak. aku bagi diaorang sebahagian daripada kewarasan aku. diaorang cakap, diaorang nak tunjuk kat planet diaorang, nanti diaorang kasi balik, pinjam je sebenarnya. aku tadehal, gua sporting lisbon (ke sporting lesbian? waukgekuahkugaukga) babe.

"sdfliu er wh wkf wkfh kwufhe kwufkufh ewk kfwe kwuh ku wk wkuehuk wekuwh fwkhuw hfkuwkhwe fuhfke kuhefuhkwuh ku keu khe keh wk hkuehkwe hkkwehwkeu ku hwe hk whk wkh wkuh kwueh wukh wkeh u"
"bye juger"

aku tiba tiba ada kat tengah tengah tar lagi. kaki panas. kata kaki ayam tadi kan. memang pukul 1 tengahari. maid maid tengah kat luar basuh keta ke apa. aku dengan berlengging kain pelikat takde undies lek je kat tengah tengah tuh melopong.

aku panjat gate aku masuk padahal gate aku bukak.

aku masuk balik rumah ikut tingkap padahal pintu terbukak.

aku tidur bawah katil padahal tilam atas katil.

aku tengok je lantai. aku cakap kat diri aku sendiri, oh nampaknya lepas nih kau tak leh concentrate kat apa-apa sebab kewarasan kau kat angkasa. takpelah aku leh berlakon, berlakon tak payah guna kewarasan, guna je apa yang ada, hidung buleh berlakon telinga buleh berlakon rambut pun leh berlakon, memang ah mata tak boleh sorok apa apa tapi tak semua orang tengok mata. takde orang tengok mata pun sebenarnya, kalau laki dia tengok tetek dengan bontot, perempuan suka tengok bontot kot manelah adik tahu adik nih cuma lelaki sejati gaya mutu keunggulan perillys.

ohhhhhhhhhhhh bersambung.

June 29, 2009

Love is a gamble

Love is a gamble,
Sex is a game,
Boys do the thing
Girls get the blame,
1 night in pleasure
9 months of pain
1 day in hospital and
a junior needs a name.

------
Berjudi adalah haram disisi agama islam. Tapi kalau ditengah? dibawah? diatas?
Kakak kau punya laki lah itu pon nak kene ajar ke apa!!

June 18, 2009

Got me cry-yay-yay-yayyyy

Yes! gua layan lagu ni. Abis luorang apahal??

Awek gua merajok luorang nak pujuk ke apa??

Kapak.. kapak jugak beb.. hati awek kene jaga jugak brader...

Wake up this morning

When you woke up this morning everything you had was gone. By half past ten your head was going ding-dong. Ringing like a bell from your head down to your toes, like a voice telling you there was something you should know. Last night you were flying but today you're so low - ain't it times like these that make you wonder if you'll ever know the meaning of things as they appear to the others; wives, mothers, fathers, sisters and brothers. Don't you wish you didn't function, wish you didn't think beyond the next paycheck and the next little drink' Well you do so make up your mind to go on, 'cos when you woke up this morning everything you had was gone...

June 14, 2009

The Fear I Smell (Part 5)

Aku merenung tajam kearah matanya.
Dia mengigil ketakutan melihat aku mengasah pisau daging ditangan ku.
Sambil merenung aku mencerita kan sedikit prosedur yang akan berlaku terhadapnya.
Dengannya rambut yang panjang ikal mayang cantik seperti Jojo Struys. Aku memandang dengan mata yang sexy sekali... aku terasa horny.

TETAPI.. dengan misi yang harus diselesaikan. aku focus, meletakkan sifat horny ketepi. dan fokus.

Pisau daging ku tajam dan berkilat. sambil memegang pisau. aku tertawa riang. HA HA HA...
dia menangis.. meraung ketakutan..

bersambung...

June 13, 2009

Awek Baju Biru Ep 5

sambungan

Gua baru dapat tau.
Rupanya Awek Baju Biru ini adalah....












mak orang..

*frust*

tapi tak ada laki. *ceria*

BERSAMBUNG....

June 11, 2009

D-Flesh

Guitar gigil lagu ni layan siak. menusuk nusuk.

Høbitov

Každou noc ve dvanáct
hroby se otvírají
mrtvoly vylezou
klouby si narovnají

Jen já tam s nimi býval
u hrobky jsem stál
a poslouchal jak hrají
ten náš BLACK METAL
ten náš BLACK METAL

Hrají ho kostlivci
jen bílý zuby svítí
a mrtvoly tancují
hroby se propadají!


----------

pedulik hape gua lirik dia tak paham!!!
janji hantuk kepala.
janji helikopter 10round.
FUCK LIRIK!

June 3, 2009

Payung lebar

Teka-teki: 4 orang awek cun berpayung dengan satu payung tapi nape tak basah langsung??
-















Jawapan: Sebab tak hujan… aduhai! Dahlah malaslah nak tanya lagi… soalan bebudak pun takleh nak jawab!!

May 29, 2009

Coulture Meat

Carnivorous parallels we forge the next links in our food chain of wild individualities. Rapacious, destructive will arise...
Dissolving in bottomless misery of our primitive instincts everything inhuman, bestial stimulates that frenzy need to devour.
Cult of flesh to be feed.
Cult of flesh culture meat
We want to feel that taste of blood of fresh pulsating tissue ambrosia. Gorebath is our horrendous salvation there's no life without kill. Your weakness is source of our power. Your motionless bodies are to consume. We are like scavenger demons with need to slay. We are your carnivorous nightmare. You are as exquisite titbits well served for our necromantic feast. No seasoning with culinary magic art is needed
Your warm somatic fluids are quite enough.
Rapacious, destructive arise now...

Sedikit info untuk mereka yang meragui

Gua malas nak cakap banyaklah kan. Luorang bukan percaya pon nanti. Ini petikan gua cilok dari wikipedia. Luorang baca sendiri lah.

--------------
Milan is one of the most successful clubs in Italy, having won a total of 29 trophies, and the most winning team in the world for international competitions won together with Boca Juniors. With a record of 14 European trophies and 4 World titles. Milan have earned the distinction of being allowed to wear a star on their shirt representing the fact that they have won more than 10 scudetti. Added to this Milan are allowed to wear the UEFA Badge of Honour on their shirt during Champions League matches as they have won more than 5 European Cups.


National titles

Serie A / Italian Football Championship:
Winners (17): 1901; 1906; 1907; 1950–51; 1954–55; 1956–57; 1958–59; 1961–62; 1967–68; 1978–79; 1987–88; 1991–92; 1992–93; 1993–94; 1995–96; 1998–99; 2003–04
Runners-up (14): 1902; 1947–48; 1949–50; 1951–52, 1955–56, 1960–61; 1964–65; 1968–69; 1970–71; 1971–72; 1972–73; 1989–90; 1990–91; 2004–05

Serie B:
Winners (2): 1980–81; 1982–83

Coppa Italia:
Winners (5): 1966–67; 1971-72; 1972–73; 1976–77; 2002–03
Runners-up (7): 1941–42; 1967–68; 1970–71; 1974–75; 1984–85; 1989–90; 1997–98

Supercoppa Italiana: (record)
Winners (5): 1988; 1992; 1993; 1994; 2004
Runners-up (3): 1996; 1999; 2003


European titles

UEFA Champions League (former European Cup)
Winners (7): 1962–63; 1968–69; 1988–89; 1989–90; 1993–94; 2002–03; 2006–07 (bold: the only club that have won UEFA Champions League in 2 consicutive years)
Runners-up (4): 1957–58; 1992–93; 1994–95; 2004–05

UEFA Super Cup (record)
Winners (5): 1989; 1990; 1994; 2003; 2007
Runners-up (2): 1973; 1993

UEFA Cup Winners' Cup
Winners (2): 1967–68; 1972–73
Runners-up (1): 1973–74


World titles

Intercontinental Cup (record)
Winners (3): 1969; 1989; 1990
Runners-up (4): 1963; 1993; 1994; 2003

FIFA Club World Cup
Winners (1): 2007



-----------------

Sekarang luorang nilai lah sendiri siapa enggang siapa pipit. he he he.. relevent? ke tak relevent? he he he..

May 28, 2009

Hari yang sangat indah. kan?!



Bersiar siar hingga ke Hulu
sambil sembang dengan pakcik beca
Mana pergi peminat manu??
Semua kecundang kene henjut dengan barca!!

wagwgawhwaghwagahgahwaghagahgwahgahagwhwaa

May 27, 2009

Gua Panas!



Arhhh gua stress.
Minggu ini minggu paling stress...
dah lama gua tak stress macam ni..
sampai makan pon gua boleh lupa.

May 24, 2009

Beautiful To Kill

Watching the mirror see the perfect body. Thinking you're a princess, others are just a trash. You're more than human, You're TV star...

No good you don't feel his eyes full of lust watching you naked when taking a shower... Even if you'd know about it there is no chance 'cause you're enough beautiful to kill.

Finally meet him face to face. The best day of his life is coming up. It's his eternal dream. Don't cry anymore.

Prepare for the pain. Killed beauty. Overfucked body. Burried corpse. Awaiting the end. This is your last movie action. Need no lights, no more suffer...

This action is your last and the best as well...
Even you'd know about it, there is no chance 'cause you're enough beautiful to kill.

May 23, 2009

Awek Baju Biru Ep 4

Sambungan...

Sudah beberapa kali gua berjumpa dengan awek baju biru. Dan sentiasa berjumpa di 'spot' yang sama. Seperti sudah jadi rutin.

Pada suatu hari ini, dia berkata "Apa kata kita lepak kedai lain pulak?"
aku tercengang.. "tempat lain? kat mana? gua tadak hal.."
"mana lah. i naik kereta you, kita cari mana2 tempat." dia berkata.
dalam hati gua, minah ni pancing nak naik kereta gua ni. memula naik, lepas tu nak bawak pulak. lepas tu nak pinjam. lepas tu nak tukar nama... dan sebagainya.. gua dah paham sangat pompuan ni semua, mereka ada agenda mereka yang tersendiri. Gua harus berhati hati.
"arh, malas lah. lepak sini sudah laa.." gua terus reply. lagi pon ada kapak dan gergaji dalam kereta gua yang masih berlumuran darah, yang belom dicuci lagi. nanti kantoi.

Maka kita lepak sahaja di situ...bersambung..

May 22, 2009

Datang Bulan

Ali dan teman-teman sekelasnya di tadika di tugaskan gurunya mencari sesuatu peristiwa menarik untuk di ceritakan dan di gambarkan keesokan harinya di sekolah. Keesokan harinya tiba giliran Ali untuk menggambarkan hal menarik yang di temuinya. Ia pun menggambarkan sebuah lingkaran yang di namainya " Datang Bulan. "

Gurunya pelik dan menanyakan apa alasan Ali menganggap datang bulan adalah sesuatu peristiwa yang menarik.
Ali pun menjawab dengan selamba." Saya sendiri bingung apa yang menarik tentang datang bulan. Yang jelas setelah kakak sulung saya menyatakan terlambat datang bulan selama tiga bulan, ayah saya tiba-tiba sakit jantung. Ibu pula menangis tak henti dan anak muda yang sewa di sebelah rumah bunuh diri."

May 20, 2009

Penentuan Gergasi Eropah

Satu lagi match besar hujung minggu ini!

MILAN vs Roma!

24 May, 9PM.


FORZA MILAN!!!

May 19, 2009

85 MPH

Headscratcher

I reach inner space of your head to scratch the remains of my dreams. Storeed in your reeecking mind where everything is dying fast. You can't imagine the life with that infinite pain. Strike down the suffer bound inside and start to think of death. How to survive another day inside your head? I want to find that forbidden world hidden in turns of your hate controlled by brain's brutality.
I curse the day when my eyes saw you.
I hate the voice you spoke to me.
I'll never learn why...
Why is was happened..

May 18, 2009

Hot Date

Malam ini gua ada hot date dengan... Miss J. (bukan nama sebenar)

Gua date di Pavillion.

Silalah intai. 8pm.

May 15, 2009

Berlumut


Jalan jalan cari pasal!!!


May 12, 2009

Con Air

Okay, kalau air cond baru lepas servis, pastuh kau baru balik daripada sesuatu yang memenatkan, jangan sesekali bukak air cond pastuh baring baring atas katil tanpa berbaju sebab kau akan secara tak sengaja tertidur pastuh bangun macam ada orang tuang ais cube selori atas badan kau. Urgkhhhhhh. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Awek Baju Biru Ep 3

Gua hampir terlupa pasal sambungan cerita awek baju biru ni.



"eh hi, J***. That was fast." blur punya blur. Itu je reply gua kepada J. Dan kami pon saling membalas sms. I know .. sweet kan!!

Pada suatu hari kami pon berjumpa lagi. Tapi kali ini dengan temujanji. Lepak ngeteh petang je. di mamak area rumah gua. Gua pon cuci kereta, kasi kilat. ceyy semangat siot.

Bila jumpa, dia pon tegur. "kilatnya kereta!!" gua senyum malu. "tak adalah biasa je." jawab gua merendah diri. ehemm.. kitaorang pon lepak borak borak. Macam macam lah yang di borak kan.

Kampung mana?
dulu duduk mana?
kenapa pindah sini?
dah ada pakwe ke?
makanan kegemaran apa?
suka tengok bola?
team apa sokong? nasib baik bukan manu. kalau manu memang gua simbah kuah kari kat muka dia. delete no tepon. start enjin. bakar2. jalan.
suka tengok wayang tak?
musik jenis apa lu suka?
dan banyak lah...........sampai 6pm lebih2.

lepas tu.. "eh, dah kul 6. i nak balik la." dia cakap. "ha laa nak main bola ni" gua reply. kitaorang pon belah.

dia cakap. "bye, jumpa lagi?"
Gua reply. "haa. boleh. ajak ke bila2 kalau tak malu."
dia gelak je..

Bersambung lagi nanti....

May 11, 2009

Ketip Kuku

Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku Ketip Kuku YEUH!

May 8, 2009

11 May 2009


11 May, 2:00AM

MILAN vs Juventus

Watch out Juve! The Fossa del Leoni will chop each one of you to feed the hungry lions!

FORZA MILAN!!!

May 6, 2009

Arsenal Longlai di Ranjang Sendiri



Wa baru lepas tengok bola.
Dengan harapan penuh berkobar kobar sebelom match Arsenal menang.
Wa terpedaya dengan kata-kata manis Mondoi yang telah menyebabkan wa kalah bet.
Baru berangan nak hantar bumper pergi bikin crome.
Serabai!!!

Besok malam ada match lagi.
Dan sudah semestinya gua bet Barca menang!
Barca jangan hampakan gua macam Arsenal serabai.
Jangan sampai gua terpaksa gadai bumper sudahlah. Letih nak cari lagi satu set.

May 5, 2009

2 Minggu Lepas

2 minggu lepas aku tengah drive kat ldp ke nkve, either or lah kot, kalau serentak samada aku macam dr. manhattan buleh wujud kat dua tempat sekaligus ataupun highway tuh sendiri yang dr. manhattan buleh ada kat dua aliran kereta sekaligus. wow. anyways, aku tengah drive cruisin' je nih cruisin' macam kemana jua ku pergiiii janji kau tetap disisiiiiiiiiiii tenangkan minda dan hatiii just cruuiiisin', erm. wow.

yelah.

cruise lek je. sambil tuh pasang lagu boyz ii men aku lek je sing along macam burung, gila feeling nih macam student akademi fantasia pun ada ooh ida nerrreeenaaaaaaaaa gorjes sungguh cikgu vokal tuh pun apa kurangnya anyways ye ah tengah gwa syok layan lenggang lenggok melalak lagu boyz ii men ada awek kat billboard iklan nih pandang lain macam, aku macam hek eleh, aku terus pandang depan and uttered "man fuck you my singing is dope".

aku suka jalan jalan dalam shopping mall. nak shopping tak gheti. ada sekali tuh aku kene shopping, macam separa terpaksa ah, bepoluh poluh den, macam babi, yelah apa orang putih kata sweat like a pig, padahal aku tengok pig tuh lek je warna merah jambu. sometimes lepas 2-3 kali jejak mall aku dah leh separa hafal lah infrastruktur mall tuh kira macam mana nak pegi sana sini bla bla bla macam tuh ah, kebanyakan mall concept dia mudah wenang je biasanya konsep bulat, bulat like a roundabout. bulat like my pengetua sometime ago.

tadi aku layan berlari kat taman tasik mana tah, neat jugak ah taman tasik tuh. kira petang nih pesta vitamin d, apa buleh buat cuaca sangat bersetubuh, ferry nice weather. rasa macam nak cium matahari tapi kalau aku cium nanti jadi macam vampire yang keluar rumah tengahari. haha kononnya lupa dia vampire rilek je rasa cam nak beli bawang kat kedai runcit sekali melecur gelabah terus masuk balik rumah. apa barang vampire beli bawang nak buat omelette lah kunun. bongong nye vampire makan omelette, kau ingat omelette tuh darah ke, kena gelak dengan michael j. fox a.k.a. teen wolf baru sedar.

hari tuh aku berdiri kat tengah tengah the curve pastuh jerit your skin is so soft mihita! kuat kuat. padahal aku tak buat pun.

lepas tuh aku pergi maybank keluar duit.

hari tuh aku gi one utama tengok fast and furious sorang sorang, ini hobi sebenarnya. tapi aku terlupa bawak baju panas. rupa rupanya itu bukan isu paling penting, yang paling penting ialah kaki tuh yang patut di baju panaskan sebab memang sejuk dia attack kaki dulu dowh. kau tak tahu ke? kalau kau tak tahu kau memang macam aku hari tuh, kalau kau tahu kau macam aku sekarang.

hari tuh jari aku injured sob sob sob. nak kata sakit takde ah sakit sangat tapi cam injured ah nak gerak tak leh. jangan kata tak sakit memang ah tak sakit sebab aku tak usik. walopun tadi kat tengah jalan jalan kat tepi kolam yang banyak kura kura aku leh cuba nak bunyikkan jari yang injured nih wow wahkuhukhukeaga baru kau tahu erti pain. memang sakit, dah lebih seminggu dah macam dia belum heal habis. dah seminggu aku tak angkat berat. nak kata dah seminggu tak finger awek tak leh lak sebab sebelum seminggu tuh tak pernah finger awek pun betul tak. fuck gila tak pernah finger awek, apa buleh buat tak pernah ada awek yang teringin nak difinger oleh aku. kalau tiba tiba ada memang ironik lah sangat, tapi takde lah ironik sangat sebab padahal jari kiri pun buleh guna ye tak. isk. oh..........wow.

May 2, 2009

Lawak Edah di hujung minggu

Edah : aaaaaaaaaa nanti ah, nak pindah rumah nanti ambik internet ah
Edah : edah kerja je, mana ada timer nak internet pon
Modandi : tuh ah
Edah : 4 nights a week i work, then the res t i study
Modandi : tapi aku ada timer nak intenet
Modandi : wakhrkhakhgakhga
Edah : DIAM AH
Modandi : so macam edah ada 3 hari ah
Edah : lepak tak hari inih
Modandi : timer untuk study
Edah : ha ah
Modandi : oh aku lepak, pasal memang ada timer untuk lepak
Edah : 3 malam edah lepak ah
Modandi : petang nanti sedara aku amik
Modandi : timer untuk kitorang lepak sama-sama
Edah : SHUT UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Edah : pegi mana?
Modandi : entah
Modandi : kat sunway ada chicken hut tuh
Edah : bitch
Modandi : tapi dia ada timer satu setengah jam (penggunaan timer yang betul)
Modandi : wakhrakhgkhahkga
Edah : chicken hut?
Modandi : fuh ada modal updet blog nih
Edah : ohhh, buffet ayam
Modandi : adakah ini timer untuk update blog?!
Edah : macam sial
Edah : tak


wgahgwahgawhgwahgahgahwgahgwahgaa

April 29, 2009

The Fear I Smell 4

Menjerit kesakitan. jerit!!!
tiada siapa pon yang mendengar suaranya.
Dengan syok sendirinya gua menghiris satu persatu kulit di pahanya.
Seperti daging salai yang di sediakan didalam BigMac.

Menjerit dan terus menjerit...
Gua bingit mendengar.
dan terus mencocok pensil 2B ke lidahnya!

Seterusnya.. kuku kukunya gua ingin cabut.
tetapi alat apa yang paling sesuai di gunakan?
Playa? Pencungkil tanah? atau gua terus kapak sahaja jari jarinya?

Gua bingung.. BERSAMBUNG..

Dot Pi Dot Mai

Salman (bukan nama betul) pulang dari kerja satu petang dan terdengar suara isterinya dalam bilik mengerang. Dia berlari naik ke bilik dan melihat isterinya terlantar di katil berpeluh tanpa pakaian.

"Kenapa ni sayang?" tanya Salman. "I diserang sakit jantung", jawab isterinya. Salman berlari ke bawah untuk menalipon doktor tapi belum sempat dia talipon, anaknya yang berumur 5 tahun berlari datang dan berkata,

"Papa, acik Lan ada bawah katil ayah tak pakai suar."

Salman mula naik angin dan naik semula ke biliknya. Memang betul Mazlan (bukan nama sebenar) jiran mereka ada di bawah katil tanpa pakaian. Salman menarik Mazlan keluar dan berkata,

"Lahanat kau Lan, isteri aku kena sakit jantung. Kau pulak cuba menakutkan anak aku ye?"

Berjanji dengan darah

April 28, 2009

Kasih Suami Pada Isteri

Pak Mat adalah seorang penduduk sebuah pondok di Selatan Thailand. Pada pertengahan bulan Mei yang lalu isterinya yang bernama Maznah telah meninggal dunia kerana diserang penyakit jantung.

Pak Mat yang berusia menjangkau empat puluhan telah diperhatikan oleh jiran-jirannya agak luar biasa iaitu beliau telah pergi ke kubur isterinya sebanyak tiga kali sehari. Pak Mat pergi pada waktu pagi, tengah hari dan petang untuk menyiram kubur isterinya lebih dari dua
minggu secara berterusan. Ada setengah dari jiran dan penduduk tempatan beranggapan Pak Mat begitu cintakan isterinya.

Seorang saudaranya yang terdekat telah berkata,
"Awak ni terlalu sangat cintakan isteri sehingga sanggup berbuat demikian, yang mana tak ada siapa lagi di kampung ini buat begitu." Pak Mat menjawab, "sebenarnya sebelum Maznah hendak menghembuskan nafas yang terakhirnya, beliau telah berpesan kepada saya, kalau hendak kahwin pun tunggulah sehingga rumput di kuburnya tumbuh dahulu."

"Oleh yang demikian saya terpaksa siram kuburnya supaya rumput cepat tumbuh......"

April 24, 2009

Demi masa depan yang cerah



Gua busy siak.
nak tarik nafas pon tak sempat.

April 21, 2009

Can't touch this



A prison in the Philippines currently is using a non violent technique to rehabilitate criminals thru DANCE! Currently 8 other prisons have adopted this technique.

I can see it now, PUDU jail, a musical.

April 17, 2009

Teka Teki

Mak Ali suruh Ali ke kedai. So, Ali pon pegi naik bus. Tambang bus tu RM1. Nasib baik mak dia bekalkan dia RM7. So, dia pon naik la bus tu. Baki wang digunakan untuk beli barang yang maknya pesan itu 90sen. Dia pon nak balik rumah. Sampai kat bustop, Ali pon naik bus. Tambang bus tu kan RM1. Macam mana dia nak bus tu sedangkan duit balen yang tinggal hanya 90sen?

Jawapan yang mungkin korang kasi:

-Dia jumpa duit 10sen? = SALAH!

-Mak dia sebenarnya kasi duit lebih? = SALAH!

-Drebar bus tu bapak dia? = SALAH!

Defy the fear

I lived in doubts of life. You saw that and stood onwalls of dumb. I was dead in slumber it was blind in life and you stood with your back turned to me. I laughed as it was mad. He came to me in my doubts. As I slept he told me, I am the chosen one. He told me about his power peelings and moods. As he's been grinding the world with his hand in heads of others. As he's worn clothes of other's blood. As I'll be in shaeds with him. Shaeds of pain, suffer and urge to live. I ask if it's mad to dream like that.

The life is just like this everybody enjoys other's shame, everybody smiles as others suffer. You let me to flounder in pain. You stood on walls of dumb. You slept in your circle of silence. You stood with your back turned to me!

April 15, 2009

Buah-buahan buat kekasihku 3

Sambungan dari Part 2


Oh Mengapa? Mengapa sayang?Mengapa semua ini bisa terjadi?Mengapa setelah kau curi hatiku,kau rompak cintaku lalu lantas kau bunuh cintaku sehingga aku terbunuh dalam kemalangan cinta yang ngeri.Dan kini segala harapanku hancur berkecai bagaikan aku terjatuh dari Menara Kuala Lumpur dan dihempap oleh Menara Berkembar Petronas lalu tersangkut di celah landasan LRT dan kemudiannya digilis pula keretapi komuter hingga aku berkecai.Oh.!Terlalu berat dugaan yang ku tempuhi kini.

Kini segalanya telah pun berakhir.aku sedar siapa aku.Aku hanya insan biasa yang suka makan mi segera.Aku bukan Mcgyver,Mcdonalds,Superman atau Kesatria Baja Hitam. Aku juga bukanlah Ultraman seperti yang kau idam-idamkan.Aku menyedari kekurangan diri dan kekurangan kemudahan awam di tempat sendiri.Tak perlu dikesali lagi kerana nasi telah menjadi capati dan tin sardin yang kugenggam ini telah pun luput tarikhnya.Segalanya sungguh mengharukan dan semua hadiah pemberianmu termasuk enjin kapal selam telah pun aku cincang untuk dibuat makanan ikan.Walaupun segalanya telah berakhir,di sini,di atas pokok getah ini aku tetap menunggu kau akan kembali.Selagi ada nafas ini,selagi ada kompleks membeli-belah Starhill,selagi ada kedai kasut di Argentina,selagi kumpulan Innuendo tak berpecah,aku tetap menunggumu sehinggalah mentari terbelah lapan.Namun aku menyedari bahawa penantianku hanyalan sia-sia belaka.Akhirnya aku mengambil keputusan muktamad untuk menunggu tiang elektrik di hadapan rumahku berbuah.Kalau tiang elektrik berbuah nanti,aku poskan buah-buahannya kepadamu..nak tak?

April 13, 2009

Dari Ararat ke Tintinara

Memandu di malam hari. Dari Ararat ke Tintinara. Tatkala semua orang sedang tidur.

Semua orang! Co pilot yang tak patut tidur. Juga tidur. Rakan serumah di belakang menolak-nolak kerusi pemandu. Kamu akan terasa seperti duduk di kerusi OSIM iSymphony. Seketika.

Usahkan bangunan tinggi. Jamban buruk pun kamu tak akan jumpa. Hanya papan tanda had laju dan amaran kangaroo melintas. Tetapi tiada seekor pun kangaroo melintas. Mereka sekadar menekan button dan menunggu lampu hijau sebelum melintas.

Semua orang tidur. Jadi sambil-sambil kamu memandu. Kamu sendiri perlu tukar CD. Mirwana, Nowseeheart, Brothers dan rakan-rakan munsyid yang lain. Dah terlalu letih menghiburkan kamu. Stereng kereta juga hampir patah kamu ketuk. Lupa pula beritahu. Kamu dulu seorang percussionist. Yang hebat juga. Kamu juga dah serak-serak menyanyi. Kamu kan minat vocal harmonizing. Bermacam-macam suara kamu buat. Flat. Unison. Third. Tenor. Falsetto. Head voice. Satu-satu Fisherman's Friend kamu kemam. Buat penyembuh suara kamu. Yang serak.

Kalau ada lori di belakang. Cepat-cepat kamu slow. Minta dipotong. Kamu tak suka cahaya lampu lori. Terang. Bukan kamu tak boleh laju lagi. Tapi kamu perlu ikut van di hadapan. Kawan kamu di depan lebih mengantuk daripada kamu.

Kamu memandu ikut beat lagu. Untuk menghilangkan bosan. Kalau chorus satu empat. Kalau lagu sedih lapan puluh je.

Kalau kamu beruntung. Talipon bimbet co pilot kamu pun. Kamu yang perlu jawabkan. Tidak lupa tangan co pilot kamu. Yang bersilang atas bahu kamu. Seronok beliau tidur. Rakan sebaya di belakang. Tak perlu diberitahu. Tidur dengan bermacam jurus. Bermacam kuak.

Memandu di malam hari. Dari Ararat ke Tintinara. Tatkala semua orang sedang tidur.

April 12, 2009

Apa kabar?

Gua baru balik kelmarin.
Fuh..
Gua tak ada beli apa2 la.
Jalan-jalan cari pasal je.
Barang mahal.
ekonomi melecet.

April 10, 2009

Dove andare?










tak ada apa nak tulislah.

busy berjalannnnnnnnnnnnnn...

April 7, 2009

Buona Sera!


Baru 6 hari.
Ada lagi 11 hari.
Gua tak nak balik!
Dah jatuh cinta...

April 1, 2009

Hilang tanpa bayang

Gua akan terbang ke "The Land of Cripple Bastards" esok dan akan berada di sana untuk beberapa minggu.

Ayuh! penjelajahan bermula...


The Pain is Domain

Thought the higher justice works taking your body beyond the border of suffering out from the terrific reality going with you thru the life till death.

Inhuman torture in mad condition testing new narcotic on your full mind brain must explode.

Suffering, screaming. Consensual self pissing there is no end but why? you wanna die, die right now, please, help...

Whre is the limit for human psycho? it is long time ago-your hair is grey. They are smiling when increasing the torture your body is brokenly shaking.

Even they are mortal praying on altar making confession but where is the true? Praying the same god that support these frights....

March 30, 2009

Awek Baju Biru Ep 2

Sambungan Episod 1





Awek baju biru datang dekat gua. Dengan senyum manis. bau wangi.. dia cakap "hi, u ada pen? i nak pinjam."

Aku cakap. "Pen tade la. No tepon ada. nak ke?" senyum lebar wa kasi. Awek tu tergelak je dan berlalu pergi.

Lepas habis buat transaksi kat mesin bank tu, gua pon ronda2 dalam bank tu cari awek tadi. dah hilang lagi awek tadi. aiseyman.. gua pon blah la pegi mamak sebelah bank tu. chill.

gua tau awek tu belah lagi pasal kereta gua block kereta dia baek punya, dia tak boleh keluar. so apa2 hal dia kene cari gua. ok kan strategi gua? gua pon chill punya chill awek tu tak muncul2. wa pon dah bedal pantal goyang jantan 2 keping. Gua pon belah.

Sampai kat kereta gua yang cute miut tu, tetiba awek tu muncul. dia tegur gua "ada pon u, ingatkan taknak alihkan kereta tadi."

Gua pon cakap "memang sengaja taknak alihkan pon." senyum manis wa kasi. "nak pegi mane ni? student lagi ke?" gua mengorak langkah kasi ayat power. kat tepi jalan pon sempat.

"hah? student? nak muda sangat ke. tak lah. nak pegi balik rumah. hari ni tak keje." awek tu balas.

fuh respon baek (dalam hati gua). "duduk dekat sini ke? tak biasa nampak pon." ceyyyyy steady la gua kan.

awek tu senyum "ye baru pindah sini. masih tak familiar lagi la area ni." dalam hati gua fuh ada can nak tunjuk area. "u dah lama duduk sini?" dia tanya gua.

"tak ada laa lama ada laa dalam 2-3 tahun." gua cakap. "kalau u takada buat apa2 sekarang, kita pegi minum nak?" ayat manis ala2 rempit siak.

"haa minum? mmmmm.. hari ni agak sibok la.. gimme your number nanti i text u k." fuh.. full respon. tapi gua rasa ini tektik biasa awek2 nak rejek laki. gua cool. gua kuar kan wallet mont blanc petaling street gua dan kuar kan kad. "ini kad i. tu number hp, rumah, fax, email pon ada. kalau nak ym pon bole."

awek baju biru pon beredar. gua pon start enjin kete katak gua yang comel tu, bakar2 sikit. gua pon jalan. zasss

tak lama lepas tu. gua dapat text msg. gua baca. "hi, I'm J*** tadi we meet at the bank. this is my number." alamak respon baik la. gua senyum lebar.

Gua tetiba macam excited. tak tau apa nak reply, blur pon ada. arhhhhhh.. stress sambung episod akan datang la..

March 29, 2009

Buah-buahan buat kekasihku 2

Sambungan dari Part 1

Ketiadaanmu memaksa aku memakai topi keledar setiap masa sebagai langkah keselamatan.Aku seperti tidak percaya dengan apa yang telah terjadi.Aku bagaikan tergelincir dari orbit bumi dan terpelanting ke ruang angkasa, apabila daya tarikan graviti terhadapku tiada lagi berfungsi setelah aku tersungkur dalam percintaan yang berlarutan sehingga ke rubber-set. Seluruh perjalanan hidupku menjadi gelita bagaikan terperangkap di dalam gua yang gelap dan ditemani stlagtit dan stlagmit yang bagai sembilu. Kondominium cinta yang kita bina dari makgat basikal dan kayu kaki katil akhirnya musnah setelah kau berpaling tadah. Ternyata sikapmu mulai berubah bila Malaysia mula melancarkan satelit MEASAT-1 ke ruang angkasa raya.Sejak itu kau sering melarikan diri bila terserempak dengan bakal adik iparku punya kakak. Akhirnya aku menyedari bahawa diri ini tidak diperlukan lagi.

Sejak kau tiada,aku sering menyendiri berbual-bual dengan pokok betik untuk mengisi masa lapang.Kadang-kadang aku mengikat botol oren pada tiang rumah agar nampak lebih cantik.Saban hari aku termenung di dalam peti sejuk mengenangkan dirimu yang entah kemana menghilang.Aku cuba menyelam sambil makan mi hailam untuk melupakanmu,tetapi aku tak berdaya.Lalu aku membakar mesin basuh dan membelasah itik jiran sebelah sebagai tanda aku kasih dan sayang pada dikau..


BERSAMBUNG LAGI.

March 27, 2009

Earth Hour 2009

Terpanggil aku untuk tulis pasal Earth Hour. Dah lama tahan tak nak tulis tapi tak bole tahan, terpaksa luahkan jugak. Pastinya ramai orang tahu apa bende ni kan.
Pada 28/3/2009 semua orang disarankan untuk berhenti menggunakan peralatan elektrik atau apa-apa yang mengeluarkan tenaga haba selama 1 jam dari 8-30pm hingga 9.30pm.

Tapi...
Kenapa 28/3/2009?
Kenapa 1 jam sahaja?
Kenapa tidak sekarang?
Kenapa tidak 5 tahun lepas?

Nak kene promote sana sini baru korang nak ikut ye? konon cool ye? cool kakak kau!

kalau nak selamatkan orang tengah lemas kene tunggu sesuatu tarikh atau masa untuk selamatkan? "Jap bang lagi 3 hari saya datang balik selamatkan abang ok. abang jangan pegi mana2 tau!" memang mampos la orang tu.

Jadi kenapa bumi yang kita pijak, yang kita hidu udaranya, yang kita minum airnya, yang kita guna sumber aslinya, yang banyak berjasa kepada kita semua ini perlu tunggu sehingga 28/3/2009 dan hanya 1 jam sahaja untuk kononnya diselamatkan? JAWAPLAH!

Memang bagus Earth Hour ni, aku tak nafikan. Menyedarkan semuaorang tentang pentingnya bumi ini. Tapi usaha lebih banyak kearah mempromosikan Earth Hour daripada usaha menyelamatkan bumi. Kenapa tidak pada setiap malam mereka semua yang kononnya support Earth Hour ini mulakan menutup lampu dan sebagainya untuk menunjukkan komitmen mereka sementara menunggu 28/3/2009? Dah lebih sebulan Earth Hour ini di promosikan kenapa tidak mulakan serta merta? Pasti lebih banyak tenaga haba dapat dijimatkan. Sebok sangat nak tunggu 28/3/2009 apasal???!!!

Bukan mustahil jika kita mencuba, ada akal gunakan untuk mencari alternatif.

Dulu aku tak reti tutup PC aku ni on sahaja 24/7. Tapi sejak setahun lepas, aku off bila tak guna. Aircond pon dah lama tak guna. Kipas pon jarang-jarang guna, lagi pon aku tinggal kat tingkat 9 angin banyak. Kira-kira balik mungkin aku dah jimat 50% bil elektrik aku mungkin lebih, tapi berapa aku jimat tu tak penting, yang penting apa yang aku dah cuba buat.

Aku dah buat apa yang aku mampu dan mungkin ada lagi yang aku akan lakukan. Anda bila lagi?

March 26, 2009

Awek Baju Biru

Aku ke bank tadi pagi. Pusing-pusing cari parking sampai minyak dah kelip. Makin kelip makin stress. So gua stop je depan bank. tunggu kalau ada orang keluar parking. Tunggu punya tunggu. tak ada kereta pon kuar. !&#!*^ gua maki sorang2.

Tiba-tiba ada amoi lintas jalan menuju kereta, gua pon start enjin, signal nak masuk. Amoi tu pon keluar. Gua baru masuk gear satu zap zap.. *^!!##! Cilakak tut tut tutt... gua maki lagi. Ada orang cilok parking spot gua. Gua dah panas. Gua terus stop belakang kereta tu. Driver kereta tu pon keluar buat muka tak bersalah. Gua tengok atas bawah. Cun jugak awek ni (dalam hati wa ckp) sejuk sikit hati aku... terus tak jadi marah. Gua pon dah malas nak tunggu parking. Gua biar ke kereta gua kat belakang kereta awek baju biru.

Gua keluar dari kereta tengok-tengok awek tu dah hilang. Baru ingat nak follow ke apa kan. Tanya jam pukul berapa ke apa. Gua pon buat bodo je la.. terus pegi bank. Sampai-sampai kat bank gua bukak la pintu. Tiba-tiba ada pulak manusia menyelit (lu ingat gua ni jaga pintu ke apa bukak kan utk lu.. dalam hati je laa.) Gua tengok-tengok rupa nya awek baju biru tadi. dia ni nak tarik perhatian gua ke apa. tadi dah cilok parking spot gua. ni pintu pon nak selit. Gua tengok dia atas bawah. dia tengok gua balik.. Gua pon senyum dengan senyuman aset gua yang paling manis...

Awek baju biru tu senyum balik. fuh ada respon.. dia datang dekat kat gua.. dan bersambung di episod akan datang...

Sardar

Sardar joined new job.
1st day he worked till late evening on the computer.
Boss was happy and asked what you did till evening.
Sardar: Keyboard alphabets were not in order, so I made it alright.

Museum Administrator: That's a 500-year-old statue u've broken.
Sardar: Thanks God! I thought it was a new one.

March 25, 2009

Nice to eat you

It was sudden as a flash as we looked eye to eye. In that moment time had no role the lust in your sight I felt...Lust for corporal touches violence and tender of sexual love. No style was strange for you but I am not so fucking sure we want the same thing to do...

As we scrutinize each other I wipe my saliva-streams from my hungry mouth in clandestine as you turn your face away from me but our love glowing up...Will take different way.

Nice to meet you, nice to kiss you, nice to lick you, nice to fuck you. Strangled you've a surprise in your eyes. It doesn't matter we fall in love. Love is so close to epicureanism and my passions are the proof...So damn apparent each piece of your tragic body will have place in my evening menu be this grilled, be that fried. Searchiing for in recipe book...Chinese. Greek or Japanese?

It will be so nice to spend the time with you. The best thing is just coming now. What a shame you can't taste, wish me please good appetite. Nice to meet you, nice to eat you, nice to puke you.

Nice to shit you, nice to eat you..

March 24, 2009

Tiga kali sehari, tujuh hari seminggu..

Tersebutlah alkisah sebuah keluarga aman bahagia yang dianggotai sepasang suami isteri bersama tiga orang anak dara mereka. Nak dijadikan cerita, ketiga-tiga anak dara tersebut melangsungkan perkahwinan mereka secara serentak.......

Maka sedih bercampur gumbira menyelubungi hati dan perasaan kedua ibu bapa mereka apabila majlis perkahwinan tersebut selamat dilangsungkan....

Apabila ketiga-tiga pasangan bersiap sedia untuk pergi berbulan madu ke tempat haluan masing-masing, kedua ibu bapa mereka pun dengan tegas berpesan supaya mereka tidak lupa untuk mengirimkan berita sepanjang pemergian mereka walau dengan sepatah dua kata. Supaya tidak membebankan setiap pasangan, ibu bapa mereka mencadangkan agar mereka hanya menulis tajuk iklan yang dapat menggambarkan maksud yang ingin disampaikan. Lalu mereka semua pun bersetuju degan cadangan tersebut...........

Seminggu selepas mereka semua pergi ke arah tujuan masing-masing, si ibu menerima sepucuk surat dari anak mereka yang pertama, suratnya amat ringkas, hanya perkataan "Nescafe" yang tertera. Si ibu yang cuba menyelami maksud yang ingin disampaikan, tanpa berlengah menyemak iklan "Nescafe" di akhbar yang berbunyi "Nikmatnya tak terhingga", maka fahamlah si ibu akan maksud yang ingin disampaikan.....

Selang seminggu selepas itu, mereka menerima sepucuk surat dari anak mereka yang kedua pula, suratnya juga pendek, hanya berbunyi " Standard Chartered Bank". Apabila disiasat dengan lebih lanjut, iklan Standard Chartered Bank rupanya bermaksud " Besar, Teguh dan Peramah", maka tersenyumlah kedua orang tua tersebut....

Seperti lazimnya mereka pun tertunggu-tunggu akan berita dari anak ketiga mereka, namun minggu demi minggu tidak juga mereka menerima sebarang khabar berita. Mulanya mereka agak risau namun setelah hampir dua bulan berlalu, mereka akhirnya menerima sepucuk surat yang amat dinananti-nantikan, suratnya juga amat ringkas, hanya tertulis perkataan "MAS". Mulanya mereka agak hairan kenapalah anak mereka mangambil masa yang lama sangat untuk menulis perkataan "MAS" namun setelah membaca iklan MAS di surat khabar, mereka pun tersenyum. Di surat khabar, iklan MAS berbunyi," Tiga kali sehari, tujuh hari seminggu..."
Life is now. There was never a time when your life was not now, nor will there ever be.

March 23, 2009

Amaran untuk Din Akar



Din, wa cuma nak cakap 1 benda je. LU POSER!

vrooooommmmmmmmmm
vrooommmmmm
vrooooooooommmmmmmmmmmmmmm

March 22, 2009

Melaka!



Ada awek kepala kutu
Makan maruku sambil berlari
Apa jadi hari sabtu?
ManU kene enjut lagi! lagi! lagi!

hua hua hua
hua hua hua
hua hua hua

5:02am

We drink too much, smoke too much, spend too recklessly, laugh too little, drive too fast, get too angry, stay up too late, get up too tired, read too little, watch TV too much, and pray too seldom. We have multiplied our possessions but reduced our values. We talk too much, love too seldom, and hate too often. We’ve learned how to make a living but not a life. We’ve added years to life, not life to years.

George Carlin

March 21, 2009

Elizabeth Wong Topless



Hey! hey! hey! hey! hey!

Title ni panas kan. misti ramai orang melawat blog gua.

SELAMAT DATANG!! I'm sorryyyyyyyyyyy.

waagahwgahwgahawghaghawgwahgahawagwahaghaghgahwaghagwahga
(ketawa sampai tegolek golek)

* 2178 clicks 1.30am

March 20, 2009

Sardar

Sardar: What is the name of your car?

Lady: I forgot the name, but is starts with 'T'.

Sardar: Oh, what a strange car, starts with Tea. All cars that I know start with petrol.

March 19, 2009

Wanted Dead!



Mamat bertopi WANTED DEAD!
Lokasi terakhir Johor Bahru
Suka kolek tshirt bandel
Tapi sekarang macam kolek jam Casio pulak.
Pakai kereta kelisa warna hijau tahi kuda belakang kemek.
Dengar cerita dia kawen lari kat siam. Tapi masih isytihar single.

Mayat misti dipotong 18.
Supaya mudah untuk diproses menjadi daging cube mengikut standard pasaran daging beku di Romania.

REWARD - Tiket AirAsia pegi sahaja ke Phuket.

March 18, 2009

Buah-buahan buat kekasihku

Dalam kesuraman ultra lembayung tika bulan menumpahkan cahaya…. tiba-tiba aku terkenangkan nostalgia cinta lama yang kita palitkan berdua.

Kehadiranmu bersama molekul-molekul hidrogen menerjang segala kekusutan yang membelit tali perutku. Dan kehadiranmu itu mengajar aku erti rindu, gelora dan syahdu.Kau juga mengajarku erti cinta,singa laut,penquin,beruang kutub,kambing salji,sikat,tali kasut, mee rebus,kotak pensil, cendol, koridor, pasu bunga dan coklat kit-kat.Kala itu kita bagaikan Nobita dan Sizuka.Kau dan aku umpama Rose dan Jack Dawson yang tidak dapat dipisahkan.

Malangnya percintaan yang mendapat liputan meluashingga ke bintang Kejora itu telah mengundang perpisahan yang akhirnya telah mengecewakan seluruh penternak lipan di Burma.Dikau pergi jua ketika Kuala Lumpur sedang bersiap sedia menjadi tuan rumah Sukan Koman'sewel' 1998. Sesungguhnya perpisahan itu berpunca daripada penebangan pokok getah secara besar-besaran di Lembah Klang.Pemergianmu menyebabkan aku menghidap penyakit bronkitis dan hepatitis-q secara mengejut.


BERSAMBUNG..

do you think you know?

do you think you know?

do you know where the cleaning products are? do you know where the vacuum cleaner is? do you know how to sew? MOMS would know.

do you know where the paper towels are? do you know where the rubbish bags are? do you know exactly where all the toilets in a building are? the CLEANING LADY in your office would know.

would you know where all the power supplies in a company are located? do you know all the back doors and emergency exits? the SECURITY GUARDS will know.

would you know how dirty our roads are? how much rubbish generated by Malaysians and how much leaves trees shed? the SWEEPER will know.

do you think you’re very smart? very knowledgeable just cause you read a lot and score in exams? have you all the experiences of work and life of hardship? can you do all that i’ve mentioned?

nobody has the right to feel above anybody else. there is no one person who is better than the rest. everybody was born with equal chances and opportunities, same number of fingers and limbs. not so lucky people with disabilities are blessed with more patience, and skills only they know best. different capabilities but distinct uniqueness. no two individuals are the same. no one individual knows everything. no matter who you are, you have skills, knowledge, experiences and something about you that makes you better than me in some aspects. and equally so, i have some things about me that define me and differentiate me.

no matter who, no matter where, always treat others with respect and always offer a helping hand. you can and will just make someone’s day that much more bearable, that much brighter. and trust me, Malaysians (or at least folks in KL) need to start by smiling.

March 17, 2009

Mudah kan?

Jika ditanya apakah perkara paling mudah dibuat dalam dunia ini selain tidur ?

Apa kata saya jawab tuding jari. Setuju ?
Hehe….

Cuba paling kanan dan kiri.
Depan dan belakang. Atas dan bawah.
Apa yang anda lihat ?
Ya! Kesalahan orang.
Mat rempit salah. Rancangan TV salah. Kerajaan salah. Artis salah. Majalah salah. Internet salah. 3G salah. Jiran salah. Sapa lagi salah ?

Memang mudah kan ? menyalahkan orang. Tapi jika orang yg kita salahkan tiba2 bertanya…

"Habis ? itu salah, ini salah , mana yang betul ? haa..apa tercegat kat situ….kasi aa alternatif ????"

Agak2 apa kita nak jawab ??

March 16, 2009

Loghat mana lebih munasabah?

Timbul persoalan, loghat daerah manakah yang lebih munasabah di antara loghat utara dengan
loghat pantai timur?

Jawapannya: Loghat pantai timur (Kelate) adalah munasabah

Bahasa Melayu standard:
"Dia pergi ke rumah jiran untuk mencari emaknya tetapi setelah sampai di situ didapati emaknya tiada."


Loghat Utara (kedah):
"Dia pi ghumah jiran nak caghi mak dia, pi pi mak dia tak dak".

Loghat Pantai Timur (kelate):
"Dio gi ghumoh jire nok caghi mek dio, gi gi mek dio tak dok."


KESIMPULAN: Tidak mungkin pipi emaknya tiada; tetapi kalau gigi maknya tidak ada memang munasabahlah!

Ketawalah wei. kelakar ni.

March 15, 2009

Lepat enak di makan

Naik perahu sampai ke hulu
Sambil makan kuih lepat
ManU kene luku bukan satu
Tapi empat sekali dapat.

amacam ok?
silalah tadah air mata...



waawagwahwgahwgahwagwhgaahgwahgwahwgaaaaaaaaaaaa

March 12, 2009

Pretty Underground

Isteriku Liza.. (Part 3)

Sambungan dari Isteriku Liza (Part 2)


"Usin....bangun Sin," sayup-sayup terdengar suara emaknya. Usin membuka matanya. Dia terlihat emaknya di situ. "Mana Liza mak? Macammana dengan Liza mak? Farah, Adi....mana anak-anak saya mak?" Bertubi-tubi Usin menyoal emaknya. Usin tak dapat menahan kesedihannya lagi. Usin menangis semahu-mahunya di depan emaknya.

Emaknya memandang Usin tepat-tepat. "Macamana dengan isteri Usin mak, Liza?" Usin masih terus menangis.

PANGGG!!

Kepala Usin yang botak itu ditampar oleh emaknya dengan tiba-tiba. Usin terdiam. Kenapa emaknya buat dia macam tu? "Banyak la engkau punya isteri! Keja pun pemalas ada hati nak berbini. Tu la, tidur lagi senja-senja macam ni! Dah! Bangun pegi sembahyang!" emaknya terus merungut sambil berlalu keluar....

...Dan Usin tersengih keseorangan. Rasa macam nak masuk dalam tin biskut! Malu beb!!

Sekian.

Moral: Pandulah dengan berhati-hati walaupun di dalam mimpi.

March 10, 2009

Masalah Perempuan

Gua tak tahu lah apasal. Pelik juga, nak kata tak hensem, ada rupa jugak.. kereta pon gua ada. Rumah ada. Tapi gua tak tau apasal awek-awek susah nak melekat dgn gua. Keluar date 1-2 kali, lepas tu terus kene ignore. sms tak reply, call taknak angkat. confuse siak.

Apa masalah gua sebenarnya? cubalah awek-awek yg ignore gua ni kasi tahu. komunikasi, kasi tahu apasal ignore gua. Gua pon ada perasaan siak. Cuba cakap terus terang 'u ni bosan sebab tu i ignore u, paham?' .. 'u takde style.. i suka yg stylo.. koler pacak.' .. 'time dating mata u liar asik tgk pompuan hot lalu lalang.. i ni depan mata u.. u tak tgk pon.' ..' kete u comel sgt i jeles!'

kasi tahu la wei. Umur dah lanjut. Presure ni.

I dated Jessica Alba

Seorang lelaki menghampiri rumah jirannya dan mengetuk pintu... Ketika wanita muda tuan rumah itu membuka pintu..lelaki itu bertanya...

"Cik Puan... adakah cik puan pandai bermain seks?"

Kerana terkejut... wanita muda itu menghempas pintu rumahnya dengan perasaan marah... Namun, lelaki itu tetap mengetuk pintu rumah tadi dan bertanyakan soalan yang sama. Kali ini wanita muda itu menjerit sekuat hati sambil mengusir jirannya yang tidak senonoh itu...

Malamnya.. wanita itu telah menceritakan kejadian memalukan siang tadi kepada suaminya. Suaminya berjanji akan menunggu lelaki biadap itu keesokan harinya jikalau dia datang lagi.

Ternyata benar... keesokan harinya lelaki yang sama datang lagi dan mengetuk pintu. Wanita itu segera membuka pintu sementara suaminya bersembunyi sambil memegang senapang...

Lelaki itu terus bertanya..
"Cik Puan... Cik Puan ni pandai tak main seks?"

"Mestilah pandai.. kenapa encik bertanya soalan ini?"
jawab wanita itu dengan berani...

"Baguslah kalau pandai..." kata lelaki itu...
"Kalau begitu.. puaskanlah suami cik puan dan beritahu dia supaya menjauhi isteri saya!!!"

Sardar

2 sardar were fixing a bomb in a car.

Sardar 1: What would you do if the bomb explodes while fixing.
Sardar 2: Dont worry, I have one more.

March 5, 2009

Berilmu Bersasa


Gua selalu rasa lambang sekolah gua adalah lambang sekolah paling metal di malaysia. Dengan bendera kaler hitam beserta gading gajah bersilang dalam lambang memang metal habis. Ada ke sekolah lain yang rock macam ni????
'Dato' Ja'afar Sekolah Putraaaaaaaaa'
Lagu sekolah part korrus pon ada beat grind.
Sekolah Dato Jaafar.

Isteriku Liza...(Part 2)

Sambungan dari Isteriku Liza...(Part 1)


Sedikit demi sedikit Usin menekan minyak keretanya. Semakin lama keretanya semakin laju dan Usin semakin seronok. Usin dah tak sabar untuk segera sampai ke kampungnya. Pedal minyak ditekannya lagi dan Honda Civicnya mula memecut.Usin cilok kiri, cilok kanan. Habis semua kenderaan dipotongnya. Bangga betul Usin masa tu. Terlupa dia sekejap pada anak dan isterinya yang sedang tidur.

"Eh abang, kenapa bawa laju sangat ni?" tiba-tiba Liza terjaga dari tidurnya."Tak ada apa la sayang, rileks...cepat sikit kita sampai kampung nanti." "Sabar bang, sabar. Biar lambat tak apa....jangan laju sangat bang,20 Liza takut." Liza cuba memujuk Usin supaya memperlahankan kenderaannya. "Rileks Liza?tak ada apa-apa," Usin terus memotong bas ekspres di depannya tanpa was-was.

"Haaa..kan, tengok. Tak ada apa-apa kan?" kata Usin setelah berjaya memotong bas ekspres tadi. "Sudah la tu bang." "Ha... tu ada satu lagi bas ekspres. Liza tengok abang motong dia aaa...." Usin terus masuk gear 3, pedal minyak ditekannya hingga jejak ke lantai.

Usin terus membelok ke kanan untuk memotong dan ....di depannya tersergam sebuah lori balak yang besar dan gagah dan..... BANG!!


BERSAMBUNG..

March 4, 2009

Gadis Laos Rupawan

Baju hitam full dari top ke bottom. Boot besi, M16 silang dibahu. Bom grenade di pinggang. Bergerak masuk berkumpulan ke dalam hutan tropika Laos. Musuh dihadapan, puak militan Laos. Hanya seorang gadis bersenapang patah, tetapi memakai kit first ad didada. Suspek anggota medik pihak musuh. Hendap senyap merapai musuh di atas bukit. Pisau rambo ditangan terus hinggap ke leher dan menutup mulotnya suruh diam. Matanya liar mencari sesuatu dan panic. Nyaris-nyaris terkelar lehernya.

Di bawa gadis medik ini ke rumah persembunyian tidak jauh dari situ untuk menjahit luka rakan di rusuk. Cantik juga gadis ini dan wangi. Gadis itu menjahit tenang. Rakanku terjerit-jerit kesakitan dijahit tanpa bius. Tiba-tiba pintu bilik persembunyian diketuk. 'Tuk tuk tuk'. Kami panik seketika mencapai M16 masing-masing. Mengambil posisi masing-masing. 'Tuk Tuk Tuk' diketuk lagi. Kami stanby.

'DUSH!' pintu di tendang pecah.

Kami terus menembak rakus. 'tututututututuut tututututuutututut' kerarah pintu. Tiba-tiba bom dicampak kedalam bilik. Gadis itu melompat kearahku lantas terus memelukku.

KEBABUMMMMM...

Tidak sempat aku berbuat apa-apa.. terus aku terjaga dari tidur. 'laaa mimpi rupanya..' termenung aku selepas terjaga memikirkan siapa gadis rupawan didalam mimpiku sebentar tadi. Mungkin ini petanda aku akan bertemu seseorang? Dalam hati frust 'tak sempat nak jadi hero.. kalau tak kene bom misti dah... arhh tido balik la.'

March 3, 2009

Mee Rebus Lan Janggut

Gua tetiba macam mengidam mee rebus lan janggut.
Dengar cerita dah tak ada lagi?

Jimbo, tolong rikki mana Lan Janggut dah lari.
Lu dapat cari gua turun JB on the spot!
Gua open table 666 mangkuk mee rebus.


p/s Budak hakkor suar besar tak bole join. Gua kapak kepala sorang2.

Freeworld














-----------------------------------------




I don't do graffiti's on walls. But I do have my own graffiti in facebook. :P

March 2, 2009

Kacang nenek

Seorang gadis membawa teman lelaki barunya yang berasal dari bandar pulang ke kampung untuk diperkenalkan kepada neneknya. Setibanya ke rumah, si gadis terus meluru masuk ke dapur dan memeluk neneknya. Lupa tentang teman lelakinya yang masih di ruang tamu, si gadis tersebut terus berbual dengan neneknya.

Teman lelakinya terus duduk di ruang tamu, sambil menantikan kekasihnya di dapur, dia terpandang semangkuk kecil kacang badam dan gajus di atas meja. Bosan menunggu, dia pun terus mengambil sebutir kacang, lalu di makannya.. setengah jam kemudian... habis semangkuk kacang itu dimakannya!

Si gadis setelah puas berborak dengan neneknya baru teringat yang teman lelakinya masih berada di ruang tamu. Lalu dia dan neneknya naik ke ruang tamu..

"Nenek, inilah teman lelaki saya yang saya katakan tadi..., Yang, minta maaf lupa nak kenalkan dengan nenek tadi" kata si gadis..

"Tak mengapa, saya pun nak minta maaf dengan nenek, habis semangkuk kacang nenek saya habiskan.." kata si pemuda itu pula.

"Itulah cu, cucu-cucu nenek ini suka berikan nenek coklat kacang, tapi nenek ni bukannya ada gigi, jadi nenek pun hisaplah coklat tu sampai habis, kacang nya keras jadi nenek letakkan dalam mangkuk tu..."

Nostalgia (Part 2)



Ini gambar kelas gua. Kelas 5LK1. Style kan! haha.
Blackmaria takada dalam gambar ni. gelap sangat. Ada flash pon tak nampak lagi.
Cikgu kelas gua antara cikgu paling hangat di era ketika gambar ini di ambil.
Nama dia Cikgu Azura...

March 1, 2009

Nostalgia

Semalam gua lepak ngeteh dengan kawan sekolah yang sudah 10 tahun tidak jumpa. Dia ini rakan sama kelas. Kelas 4LK1 dan 5LK1. Punyalah lama tak jumpa, sekali jumpa banyak perkara yang kami sembangkan. Kebanyakan cerita pasal nostalgia zaman sekolah dan perkembangan rakan-rakan lain. Memandangkan sejak habis sekolah gua merantau keluar negara, maka gua antara rakan-rakan yang paling kurang 'keep in touch' dengan bekas rakan sekolah melainkan mereka aktif menggunakan internet.

Berbalik kepada cerita kawan gua ini. Dia sekarang seorang anggota polis bahagian 'Special Branch' lagi tu. Dalam hati gua masa dia cakap dia keje apa 'fuh.. kalau kene saman dah ada kebel'. Itu dalam hati sahaja, realitinya gua bukan jenis orang yang suka gunakan kebel2 ni semua. (cewah) Dia sudah berkahwin dan sudah mempunyai seorang anak lelaki berumur 2 tahun. Dia berkawin tahun 2006. Tak sangka kawan kelas gua yang dulu sama2 kaki rembat penunu bansen kat makmal jadi polis.

Sembang punya sembang, ceritalah pasal 'nickname' setiap budak kelas gua. Kelas gua tak ramai ada 14 orang shj kadang2 15orang, 4 cina 10 melayu. Kadang-kadang 15orang tu sebab kelas gua sering ada budak baru masuk tapi tak penah kekal lama, tak tahu apasal. Walaupun kelas gua sikit ada 14orang tapi kitaorg memang satu kepala. Kalau buat hal satu kelas misti terlibat. Kalau ponteng kelas, satu kelas misti ponteng. Tak ada terkecuali, mahu kene tumbuk rusuk kalau ada budak belot. Disebabkan kitaorang ni kamceng sangat tade peluang la nak tumbuk rusuk. So, kitaorang pon buat satu game 'Rusuk Mau Jaga'. Game ni objektif dia sapa leka memang rusuk kene tumbuk. Tapi ada syarat. Syaratnya kene ada tulis 'Rusuk On' dipapan hitam baru boleh tumbuk rusuk. Kalau tumbuk rusuk time 'Rusuk Off' memang kene royal rumbel la budak tu. Jadi, RUSUK MAU JAGA BRADER!! Pasal nickname tadi, misti luorang nak tahu kan? haha. Ada titanic, lapan, rompong, tembam, microfon, petak, chuel, pacak, blackmaria dan BJ. Ni nickname dak2 melayu je, dak cina punya gua dah lupa. Dari sinilah gua dapat nickname chuel. Apa itu chuel? luorang tak perlu tahu. Setiap nickname ini ada kaitan dengan ciri-ciri tuan punya nickname. Nickname member gua yang polis ni Lapan. Apasal lapan? Sebab hidung dia bentuk 8 disengetkan, tapi bila senget patut jadi infiniti kan, disebabkan infiniti ini bunyi macam cool sangat kitaorang sepakat panggil dia lapan.

Sembang punya sembang lagi, rupanya ada 2orang rakan sekelas gua adalah anggota polis. Sorang lagi dia anggota peronda federal highway. Dalam hati gua 'ini lagi kebel besar kalau kene saman'. haha

Kitaorang bercerita pulak pasal cikgu-cikgu yang pernah mengajar kitaorang. Ingat-ingat balik, gua ni nakal jugak rupanya. Luorang pernah tak bergurau baling-baling kapor dengan cikgu style ala2 Counter Strike? menyorok bawah meja konon take cover, ATTACK!! haha pernah? Ini bukan sebarang cikgu tau, ini cikgu HEM.


BERSAMBUNG..

Sejak akhir ini



Sejak dua menjak ini gua asyik melayan lagu ini.
I wanna knowwww... have you ever seen the rain....
Sungguh nostalgik kan?

T_T

February 28, 2009

Sardar (Part 1)

Boss: Where were you born?
Sardar: India ..
Boss: which part?
Sardar: What 'which part'? Whole body was born in India .

February 27, 2009

Isteriku Liza... (Part 1)

"Abang ni, pakai tu elok-elok la sikit," kata Liza lembut sambil membetulkan pakaian Usin. Usin tersenyum memandang isterinya."Cantik isteri abang hari ni," Usin mencubit pipi Liza lembut. "Ayah, ayah, cepat la yah," Farah dan Adi meluru masuk ke bilik kerana dah tak sabar-sabar nak bertolak pulang ke kampung. "Yelah, yelah, ayah dah siap ni." Liza hanya tersenyum melihat suaminya itu melayan karenah anak-anak mereka yang comel dan manja. "Abang, dah lama kita tak balik kampung macam ni, ye?" "Iyelah, maklumlah abang ni sibuk dengan urusan perniagaan. Baru kali ni abang ada peluang untuk cuti panjang." Usin berkata kepada isterinya tercinta.

Perjalanan daripada KL ke Tangkak mengambil masa lebih kurang empat jam. Farah dan Adi dah pun terlelap kat kerusi belakang. Begitu juga dengan isterinya, Liza. "Tak sabar rasanya nak tiba kat kampung," Usin berkata dalam hati.


BERSAMBUNG..

Support your local scene?

Gua tak nafikan ada 'local scene' yang berkualiti.
ada juga yang sampah.

Ada bagus juga wujud kata-kata hikmah ni.
'SUPPORT YOUR LOCAL SCENE'
tapi kalau local scene tu tak ada kualiti? nak support ke?
buat keje sambil lewa.
malas.
tangkap muat je.
asal boleh.
'ala asal ada sudah laa.. ok laa tu janji cool'

perlu support ke 'local scene' yang macam ni?

Pada pendapat gua lah kan.
simple je.
FUCK YOU! YOU! YOU! ANDDDDDD YOU!

nak sokongan dari orang, buatlah dengan terbaik.
bukan buat keje asal nak ikut2 orang je brader!
'eh.. mcm cool je.. jommmm laa support we alll'
'bang support kitaorg bang.. kitaorg pon nak cool bang'

SUPPORT KAKAK KAU PUNYA LAKI!

~~~~~~

kalau kakak cun gua support. tadak hal punyaa..

February 26, 2009

Who are you?!



who are you?!!
who are you?!!
who are you?!!
WHO ARE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!

The fear I smell (Part 3)

Dia merayu. merayu supaya tidak dikapak jari jemarinya.
Dia melutut menangis terkencing dalam seluar..
Dia janji tidak akan melibatkan pihak berkuasa.

Gua duduk pikir sebentar sambil tersengeh.
Dalam hati gua bertanya. 'Senyap ke dia ni? misti keco punya.'
sambil melihat telatah dia merayu merengek minta belas kasihan gua.
gua pilih pisau apa nak pakai untuk potong jari dia.

mmmm.. mungkin guna pisau daging itu je. terus chop clean..
atau.. guna pisau kecik ni.. hiris kulit jarinya perlahan-lahan hingga menumbusi daging terus ke tulang...


BERSAMBUNG..

February 25, 2009

Renungan mata Abang E*

Abang E*: chuel,gua xmen la tnya jam kol bape..aku guna renungan mata je..x caya ko tanya mi** d**m*n..menggigil beb dia..takut nak pandang aku semula..saka harimau dlm bdn ni beb..
hahaha..

Mi** D**m*n: hek eleh geli je..tu la kutuk i muka mcm mak cik lg..kn dh jth chenta..hahahaha..


~~~~~~~~~~~~~


alololoooo sweeettttttnyaaaa kan??!!
drama swasta pasangan bercinta..

25 Random Things

1. I had my first sip of strong coffee when I was in standard 1 and addicted to it ever since.

2. I always think that I was an Indian in my previous life.

3. I’m a workaholic and I tend to stressed out every now and then but really do like it by the end of the day. (weird ey?)

4. I wake up at 5 o'clock in the morning baca Yassin and 2 pages of Quran at least, without fail. (Alhamdulillah).

5. I don’t smile that much but I laugh really hard.

6. Everyone said that I’m a wild child but the truth is I’m a family person.

7. I’m a very detail person. Very-very-very detail. =p

8. I can’t sh*t di any toilet except mine. I drove back all the way from my office in glenmarie to my home sweet home at keramat au5 just to go to the toilet. (hahahahaha!)

9. I worried and think too much and that cause a lot of problem. Especially my health and people around me. Thanks to this pathetic brain of mine.

10. Until now I can’t believe that I’m in a relationship with a person who I cursed 6 years back at bukit bintang parking. =p and still can’t believe that I already bought my wedding and engagement ring! (I love u babun!)

11. I’m allergic to red meat, and I don’t eat em.

12. There are 4 things in life that I never play around – religion, family, love and money.

13. I can never tolerate stupidity and those who are rude to their parents and society.

14. I’m a strong person, sometimes too strong till no one can guide me except myself.

15. If I’m quiet, high possibility that I’m super mad.

16. I only start to wash my own hair this year, as all this while every 2-3 days I will wash my hair at my usual salon. Hiks!

17. I love philosophy

18. I don’t believe in chemistry, I believe in tolerance.

19. I love expensive and classy stuffs. I only wear diamonds and pearls. And I hate round shape watches.

20. My palm tends to get hurts when I’m nervous and I tend to suck my thumb as I love the taste of the lotion on my body. (haha. Sick!)

21. I only had 1 dream in my life but that was long time ago. I want to be a fashion designer. I used to sketch and draw everywhere I can, and I ada lotsa collections.. till the day I burned everything and cursed myself just because my dad did not allow me to be in a competition which was held at Cenfad Institute. I was 17 at that time. I swear to myself that I will stop and takkan boleh draw or anything that related to it. EVER AGAIN. And till now…I can’t even draw a straight line..walaupun dengan bantuan pembaris. =)

22. I don’t do trust. Not even to myself. But I have faith. That’s all I need.

23. I always love the way my dad speaks. I felt inspirational. the words and all, perfect.

24. I’m so much the same as my mother. We share the same women monthly cycle date, we have the same interest, we have the same perception towards life, we have the same sensitive spot – di lutut dan di belakang lutut, hehe and if she gets sick I will fall sick too. If she is worried about something, I will not have peace in me. We argue a lot sebab terlalu sama. Haha! One thing I like, sy inherit kekuatan ibu saya.. hehehe! =) woman strength.

25. Sy sangat degil, so don't waste your time to advice me. =p


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mak petik ni dari facebook.
macam trend laa mak rasa.
khelasss kau.. ai pon suka classy things..
nampak classy gituu.
geli ai baca.
nyampah tau.. ada yang mak jeles laa.
tak kose lah mak nak layan..
eeeeeee apa-apa saja laa nyah!