August 27, 2011

Dokto Gigi Ep 2

Sambungan Dari Ep 1


Hari ini aku tetiba sakit gigi lagi.. hehe..
aku teringat dengan Doktor gigi minggu lepas..

Gua: Hi Doc!

(doktor gigi tgk gua dengan muka ketat)
DG: mmmm sakit gigi lagi?

Gua: Tak berapa sakit. tapi nak check juga.

(doktor gigi pon check.. tengah2 check dia tanya... )
DG: semalam awak buka puasa apa? saya tak tahu apa nak beli hari ini.

Gua: ekk ekkk hakk hekkk... (sebab mulot gua dia tgh check.. so gua cakap macam orang bisu)

DG: hihihih (doktor gigi gelak tgk gelagat gua)

Gua: (haih... makin cute doktor gigi ni gelak.. :"> )


Selapas kejadian itu.. kami borak semakin panjang.........



BERSAMBUNG..........

August 23, 2011

Doktor Gigi Ep. 1

Alamak doktor gigi inilah yang paling cute gua penah jumpa.

gua rasa gua akan lebih kerap sakit gigi dari detik ini.


Gua: Hi Doktor gigi.
DG: Hi..

Bersambung...

August 18, 2011

Drag Chasis

Jangan main giler!

August 13, 2011

All Guts, No Glory.

CD Exhumed paling latest baru sampai umah gua 2-3 hari lepas.
excited gile babi. gua terus robek packing dengan rakus gaya gore tengah korek perot.

Gua layan 2-3 round....pastu relex kejap..
pastu gua layan lagi 2-3 round.


Pundek arh!
Exhumed sekarang macam dah lemah. tak mantap.
mengeciwakan. :(

tapi..gua rasa hantu gore kene ikat kot bulan puasa ni, sebab tu dia punya pegi kureng.
tak apa. gua kasi chan ...tunggu sampai lepas raya! layan lagi 2-3round.

kalau keciwa jugak. mungkin gua kene layan lagu lagi keras..

August 9, 2011

Memorandum

Sikit-sikit memorandum
sikit-sikit memorandum

KAKAK KAU PUNYA LAKI LAH MEMORANDUM!!!

August 7, 2011

Nerd Sekolah Dato Jaafar

Gua dengar cita SDJ sekarang dah pupus gangster. betul ke?
Sesiapa yang ingin masuk SDJ misti ada PMR 8A atau UPSR 6A.


tak silap gua masa gua PMR tak ada orang dapat 8A. Baru lah true!

kah kah kah!

August 6, 2011

6 Ramadhan

Sepanjang Ramadhan ini dari 1 hari bulan hingga 6 gua demam selsema.
tapi menten puasa.

kalau Jimbo atau Din Akar atau Timmy confirm dah masuk KFC drive tru.