February 17, 2009

MilanMalaysia League Season 3

Anda ingin menjadi pengurus pasukan bolasepak??? Disini aku ingin memperkenalkan satu permainan online di mana kita akan menguruskan pasukan kita dan bermain di dalam satu liga yang telah aku 'create' kan iaitu MilanMalaysia League.Mungkin ada yang dah pernah main xperteleven ni kan....

Cara cara untuk menyertai MilanMalaysia League mudah saja ikuti langkah di bawah :
1. Lawati laman web ini --> www.xperteleven.com
2. Bina team anda dengan klik di join/serta
3. Isi borang pendaftaran hingga selesai
4. Selesai semua, sila login (jangan lupa verify link kat email dulu)
5. Tengok button sebelah kiri ambil button join/cari.. selesai masukkan id Milan Malaysia Champions League iaitu 174394
6. Anda akan diberi 1 pasukan pada anda
7. Tunggu admin approve dan anda layak menyertai MilanMalaysia League.


Amacam? ada bran???!!!

2 comments:

one love said...

beza kasut futsal dengan kasut bola padang pun saya tak reti nak bezakan lagi ha!

hehe

Modandi said...

takpe, ajak2 ayam je pon :p