February 27, 2009

Support your local scene?

Gua tak nafikan ada 'local scene' yang berkualiti.
ada juga yang sampah.

Ada bagus juga wujud kata-kata hikmah ni.
'SUPPORT YOUR LOCAL SCENE'
tapi kalau local scene tu tak ada kualiti? nak support ke?
buat keje sambil lewa.
malas.
tangkap muat je.
asal boleh.
'ala asal ada sudah laa.. ok laa tu janji cool'

perlu support ke 'local scene' yang macam ni?

Pada pendapat gua lah kan.
simple je.
FUCK YOU! YOU! YOU! ANDDDDDD YOU!

nak sokongan dari orang, buatlah dengan terbaik.
bukan buat keje asal nak ikut2 orang je brader!
'eh.. mcm cool je.. jommmm laa support we alll'
'bang support kitaorg bang.. kitaorg pon nak cool bang'

SUPPORT KAKAK KAU PUNYA LAKI!

~~~~~~

kalau kakak cun gua support. tadak hal punyaa..

3 comments:

vidadarisakura said...

yeah!
fak local scene yg teda kualiti!
hee


say NO to dem!
yeah!

lalalala

Modandi said...

biasa la brader.. zaman dah berubah dunia dah maju semua mahu cool

one love said...

hahahha! tak semua cool. ada few je yg supercool...

kita yg buat pilihan :)