February 18, 2009

Saiz kaki

Korang tahu tak dari pergelangan tangan sampai pelipat opposite siku tu panjangnya sama saiz dengan kaki korang?

tak percaya?
cuba try taruk kaki kat tangan tu.
misti sama panjang.
hah kan! gua dah cakap sama panjang, lu tak nak percaya!

Gua baru tahu tadi siot. gile ar.
macam ni senang nak beli kasut.
lain kali senang la tak payah bukak kasut Dr. Martin 18 lobang gua untuk fitting masa beli kasut.

7 comments:

J MAIDEN said...

merijen ade?

Jimbo said...

Kita wajib kembali ke bumi. Siapa bekerja siapa makan. Siapa ke laut dia dapat ikan. Siapa ke sawah dia dapat padi. Siapa pilihara ayam dia dapat telor. Siapa tidak bekerja dia pelesit zaman. Jangan jadi dedalu makan atas angin.Jangan jadi parasit.Jangan jadi pijat siang malam hisap darah.

Modandi said...

tak ryhme la jimbo!

maiden, merijen tu apa?

J MAIDEN said...

mary jane la.
kasut seangkatan dgn doc mart nih.

Modandi said...

oh tak tahu laa makcik maiden. saya ni poser je.

Anonymous said...

mary jane ade kut.byk pempuan pakai.dulu mase gua duduk kolej, gua ade sorg kawan ni gile pempuan black metal isap darah kambing punye.
tiap2 hari nak pegi kelas gwa kene tunggu die ikat tali dr.mart die 18lobang!
sampai satu hari gua dah tak tahan, gua tinggal je die tekedek2 kat belakang.

last2, balik dr cuti weekend sume org balik kg, die bawak dr.mart baru iaitu MARY JANE.full pump, pastu ade 1 strap with buckle.

kan cepat sikit nak g class tu!

chuel, sorry la ter post comment dah mcm blag plak gwa rase.

Anonymous said...

blAg pon bole la..
typoSSS mmg babis..
pembetulan iaitu *BLOG*

chuel,sayang kau!! mwah mwah.

blog kau kadang2 aku bace sare mcm ade babi main kejar2 dlm perut!!!!
hahahaha..maknenyer lawak la braderrrrr!