March 19, 2009

Wanted Dead!



Mamat bertopi WANTED DEAD!
Lokasi terakhir Johor Bahru
Suka kolek tshirt bandel
Tapi sekarang macam kolek jam Casio pulak.
Pakai kereta kelisa warna hijau tahi kuda belakang kemek.
Dengar cerita dia kawen lari kat siam. Tapi masih isytihar single.

Mayat misti dipotong 18.
Supaya mudah untuk diproses menjadi daging cube mengikut standard pasaran daging beku di Romania.

REWARD - Tiket AirAsia pegi sahaja ke Phuket.

8 comments:

one love said...

m in!

hehehehee

ciKenit said...

owh, bole eh buat iklan bunuh orang?
nak buat jugak la.
:)

HYKAL said...

boleh join ke

Jimbo said...

kacang!

Juliana Edgar said...

Yezza jumpa dh.

Urusetia said...

Penyertaan terbuka kepada semua lapisan masyarakat yang berumur 21 tahun dan keatas.
Skill yang perlukan - Level Coaching Fifa manager 2009 sekurangnya 170 point atau sudah 7season.

Segala penyertaan dari Fan MANURE akan ditolak serta merta.

Sekian terima kasih.

Si Jambi Darat said...

cari kat blog ni:
http://the-good-old-things.blogspot.com

tak beli siap ko!!

.miss daimen. said...

sonang jo..
esok den tangkap dio ni..
hahaha..