January 6, 2009

hey girls

so aku gi mamak ituh/ittewh.

untuk petama kali, kali nih aku tak amek nasik beriyani dengan sambal, instead dengan pasangan sebenar nasik beriyani, kuah-kuah yang menonggeng menunggu untuk dijamah rakus.

pastuh sebab aku lapar sangat, tak makan dari petang semalam dowh, aku order sekali rojak.

aku duduk kejap tunggu rojak. nih kira time a few minits seblom orang dari lunch hour sampai. tak ramai orang.

ada couple kat belakang aku tengah berjimak cam 'ahhh bang! tunggulah sayang! ahh ahh ahhh! apa lah sayang nih! cepat lah sayang! ahh sayang! sayang nak gi mana tuh? ahh!', apa lanchau tah.

mamak yang control pengkalan nasi kandar (kalau ada mamak lain tengah berlegar kat situ masa aku tengah datang sekalipown tetap mamat nih gak yang tekapai-kapai datang amekkan nasik, maknanya dia jeneral bahagian ini) tengah sangap tros dia start lah gaul kuah kuah kat situ. memang logik ada kuah yang bagos kalau gaul, tapi dia boleh plak belasah gaul sekali daging-daging yang kering tuh, macam, okaylah aku faham kau sangap, kalau aku takde keje ada aku amek satu lagi nasi kandar nak hilangkan sangap kau tapi takpe ah cukup ah dua bende nih ada kembung perot aku layan jap lagi sambil sambong tengok cerita the krays.

rojak aku siap. time tuh gak orang-orang dari lunch hour dah sampai. couple yang tengah asyik membuat hubungan kelamin kat belakang aku tadi pon dah senyap-senyap ala-ala kaver. mamak jeneral pengkalan nasi kandar pun dah campak sudu kuah pastuh capai sudu nasik cam 'boss, makan?'.

seblom bayar aku kasi angkat satu tin 100 plus dulu.

senyap je tempat nih. cuti skolah eh.

yeke. ye kot.

argh.

tableh blah pagi tadi layan awekz-awekz kat facebook. asallah chumel sangat dowh.

2 comments:

n a r d indie winkie said...

hoho..jgn jadi boye..:-p
neway, ada award utk kamu. sila la ambik ye. hehe..

chuel said...

boya darat ke boya oren. wah award... terima kasih untuk peminat2 yg memberi sokongan selama ini..