January 30, 2009

nasi goreng kampung + telur bungkus @ nasi kosong + telur bistik + ayam merah

kenapa bila nak berak bila dah dekat rumah dia jadi agak sangat nak berak. macam masa lepak semua tuh buleh tahan lagi tadehal. bila tgah bawak keta pastuh mata cam nampak rumah tiba tiba otak hantar signal melalui highway besar dari otak ke lubang buntut untuk mengurgensikan kekeluaran tahik. macam okay ah memang ah nak dekat semua tuh kan. tapi macam kat luar rumah gak lagi.

banyak bende tak lepas lagi.

nak kena bukak gate automatik. kena bukak pintu jap sebab cermin kereta nih cam tak lepas signal remote control tuh. pastuh lepas tuh kena parking elok elok, tahik tengah separa nak terkeluar concentration tak berapa bagos tapi kena park elok elok gak. lepas tuh kena amek semua barang dalam keta termasuk portable hard drive. kena kunci keta elok elok kang calar pasal jari tengah menggigil sebab tahik tuh macam geli geli kat bawah.

pastuh kena bukak pintu pulak oh shit.

lepas dah bukak pintu jangan ingat dah lepas, kena kunci balik elok elok, ada dua pintu. pintu kayu dengan pintu grill.

lepas tuh okay dah kira lepas.

boleh bukak seluar merata-rata. tapi kena ingat, ada portable hardrive dalam poket, tak leh main campak je macam nak main dengan pelacur, tak leh jack. kena letak elok elok.

on your mark, get set go lari ke tandas.

kena naekkan ke atas pulak tandas tuh nye cover.

oh shit taik dah nak keluar duduk cepat cepat.

BLUUUUWAAAAAAARGKH.

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ekstasi.


p/s sebenarnya gua nak kasi tau yang gua baru pasang gate automatik. tu je.

6 comments:

Juliana Edgar said...

Sial pengotor!
Haha

Shara Jalil said...

sumpah tergelak giler baca pasal tahik tu ahahaha

Modandi said...

elelele.. korang ni semua mcm tak biasa je buat keje tak senonoh ni semua!!

Shara Jalil said...

biasalaaa! tu yg layan tu baca sampai habis! hahaha

Modandi said...

yeahhh itu dia pengakuan terbuka from another satisfied customer.

Si Jambi Darat said...

nasib baik umah gua dah lama pasang gate automatik..
oit,kata nak soh aku jualkan barang..apa citer?